OSTOSKORI

DHL

Rahti

Kiinteä hinta toimitukselle koko maassa.

block2

14 päivän palautusoikeus

Tarjoamme tuotteille 14 päivän palautusoikeuden.

Luotettava verkkokauppa

Trademax verkkokaupasta ostaminen on turvallista ja luotettavaa.

Palvelumaksu
0.00
Rahti:
0.00
Lahjakortti/Tarjouskoodi:
-0.00

Maksu yhteensä:

(sis.alv)
0.00 €
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Nukkamatot

Kotisi sisustuksen tulisi olla mukava ja yhtenäinen. Oikeanlaisilla sisustusyksityiskohdilla luot kotoisan ympäristön, jota katsellessa silmä lepää. Istu sohvallesi ja laske jalat maton pehmeää ja lämmittävää nukkaa vasten. Hyvä nukkamatto on hieno ja käytännöllinen sisustuselementti, joka löytää paikkansa erilaisista kodeista.

Meiltä Trademaxilta löydät kattavan valikoiman edullisia ja laadukkaita nukkamattoja. Sisusta kotisi tyylikkäästi ja edullisesti sisustustuotteillamme. Vietä hetki verkkokauppamme valikoimaan tutustuen löydä kotiisi sopiva nukkamatto.

Lajittele:
Sivu 1 sta 3
Lajittele:
Sivu 1 sta 3

Kodikkaat nukkamatot

Matot ovat itsestään selvä osa kotisi sisustusta. Niiden täytyy olla hienoja sisustukseen sulautuvia elementtejä, jotka eivät vie liian suurta tilaa huoneesta. Löytämällä raja estetiikan ja käytännöllisyyden välillä saadaan kodin sisustuksesta erityinen. Maton valitseminen helpottuu huomattavasti jos sinulla on tarkka ajatus siitä, minkälaisen nukkamaton haluat.

Me haluamme auttaa kotoisan ja mukavan tunnelman saavuttamisessa kotiisi. Trademaxin tarjonnasta löydät erilaisia nukkamattoja, joiden joukosta löydät varmasi sisustustyyliisi sopivan. Valitse eri väristen, muotoisten ja eri materiaaleista valmistettujen mattojen joukosta itsellesi täydellinen yhdistelmän tyyliä ja käytännöllisyyttä.

Koita uusia värejä ja sävyjä sisustuksessasi löytääksesi oma tyylisi tai uudistaaksesi tylsäksi käynyttä sisustusta.