OSTOSKORI

DHL

Rahti

Kiinteä hinta toimitukselle koko maassa.

block2

14 päivän palautusoikeus

Tarjoamme tuotteille 14 päivän palautusoikeuden.

Luotettava verkkokauppa

Trademax verkkokaupasta ostaminen on turvallista ja luotettavaa.

Palvelumaksu
0.00
Rahti:
0.00
Lahjakortti/Tarjouskoodi:
-0.00

Maksu yhteensä:

(sis.alv)
0.00 €
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Päältäajettava ruohonleikkuri Stigalta

stiga_svanen.jpg

Pidämme pihanurmestamme hyvää huolta ja ruohonleikkuu on lähellä taidetta tänä päivänä. Leikkaa suuret nurmialueet nopeasti ja vaivattomasti. Stiga päältäajettavat ruohonleikkurit yhdistävät käytännöllisyyden ja nopeuden ja sinulle jää aikaa muihin askaresiin ruohonleikkuun ohella. Leikkaa nurmikon reunat ja muut hanakalakulkuiset paikat hauskalla, yksinkertaisella ja melkeimpä riippuvuutta aiheuttavalla tavalla.

Trademax tarjoaa hyvän valikoiman Stiga päältäajettavia ruohonleikkureita, joilla hoidat nurmikkosi optimaalisella tavalla!

Lajittele:
1
Sivu 1 sta 1

Hyvän leikkausjäljen takaava päältäajettava ruohonleikkuri

Suuret nurmialueet eivät enää vaadi enää talkootyötä. Hanki itsellesi kaunis pihanurmi nopeasti ja vaivattomasi käyttämällä hyvän leikkaustuloksen takaavaa ruohonleikkuria. Nojaudu taaksepäin ruohonleikkurin ratissa ja voit olla varma jättäväsi jälkeesi kauniisti leikatun nurmikon.

Trademax tarjoaa parhaat päältäajettavat ruohonleikkurit Stigan valikoimasta. Ruohonleikkurimme soveltuvat käytettäviksi kaikenlaisissa puutarhoissa ja pihoissa. Stigan tuotteiden avulla pidät pihanurmesi parhaassa mahdollisessa kunnossa pihan koosta ja muodosta huolimatta. Löydä itsellesi sopivin malli.

Olemme koonneet myös tarjonnan erilaisia oheistuotteita, joilla hoidat pihaasi ja puutarhaasi helpoiten. Valitse kärryjen, lannoitteiden ja muiden tuotteiden valikoimasta tarvitsemasi.

Autamme mielellämme oikeanlaisen päältäajettavan ruohonleikkurin löytämisessä itsellesi. Lue lisää tuotteista tai soita meille saadaksesi haluamaasi lisätietoa! Tervteuloa!