Cyber Monday 2021

Cyber Monday on päivä, kun voi saada upeita etuja ja tarjouksia. Tilaisuus säästää rahaa huonekaluissa ja sisustustuotteissa. Tätä alennuspäivää vietetään 29. marraskuuta 2021, ja voit tehdä uskomattomia löytöjä.

Cyber Monday Suomessa

Kuten Black Friday, on myös Cyber Monday alkanut Yhdysvalloista, jossa sen on verkkokauppojen vastine Black Fridaylle. Trademaxilta löydät huonekaluja ja sisustustuotteita alehinnoin verkkokaupastamme. Cyber Monday mahdollistaa löytöjen tekemisen, jos et ehtinyt ostoksille Black Friday alessa.

Cyber Monday on täydellinen päivä ostaa joululahjoja tai hemmotella itseäsi uusilla huonekaluilla kotiisi. Etsit sitten sohvaa tai jotain muuta sisustukseen liittyvää tulet sen löytämään Trademaxilta loistavaan hintaan.

Milloin Cyber Monday vietetään?

Cyber Monday on maanantaina 29. marraskuuta 2021. Tämän päivä aikana löydät mahtavia alennuksia ja tarjouksia, joita et halua sivuttaa.

Mistä Cyber Monday alkoi?

Cyber Monday konseptina keksittiin jo vuonna 2005 Shop.orgin lehdistötilaisuudessa. Tästä meni kuitenkin useampi vuosi ennen kuin Cyber Monday rantautui suomeen 2010-luvun puolivälissä. Omaksuimme myös tämän Trademaxille, ja olemme siitä lähtien tarjonneet upeita tarjouksia ja etuja Cyber Mondayn yhteydessä.

Miten saan kaiken irti Cyber Mondaysta?

Onko sinulle tarvetta uusille huonekaluille ja sisustustuotteille, niin voit esimerkiksi laatia listaa siitä mitä tarvitset. Näin voit helposti etsitä tarvitsemiasi tuotteita Trademaxin valikoimasta ja ostaa ne parhailla hinnoilla. Tuotteet tilaat helposti netistä ja saat ne sitten toimitettuna kotiin.

Näytä tilauksen tila

Tarkista sähköpostiosoitteesi
Anna tilausnumerosi

Toimimme useissa maissa

Rahti alk. 6,95 €

Toimitamme tilauksesi luotettavasti! Jos et ole tyytyväinen tuotteisiin, voit palauttaa ne 14 päivän sisällä.

Maksaminen

Tarjoamme useita maksuvaihtoehtoja tilauksellesi.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 10-15.

Jatkamalla sivuston käyttöä muuttamatta asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää täältä.
Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.