Eteiskalusteet

557 kpl tuotetta
1383072(11).jpg
Kampanja
Eteinen on ensimmäinen asia, joka tervehtii sinua, kun tulet kotiin, ja se on paikka, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi. Siksi on tärkeää valita eteishuonekalut, jotka saavat aikaan miellyttävän vaikutuksen ja ovat samalla käytännöllisiä. Löydä tyylisi ja tarvitsemasi ominaisuuksien mukaiset eteiskalusteet laajasta valikoimastamme.

Tee tyylikkäillä eteiskalusteilla eteisestä käytännöllisen

Mitä minun tulisi ottaa huomioon eteishuonekaluja valitessani?

Toimivassa eteisessä pitäisi olla tilaa sekä usein että harvemmin käyttämillesi vaatteille. Muista, että takit ja muut ulkovaatteet vievät usein paljon tilaa, joten mitoita eteiskalusteesi niiden mukaan. Älä unohda kaikkia niitä pieniä tavaroita, joille eteisessä on usein hyvä olla tilaa, kuten avaimet, kännykkä, laukku ja pienet asusteet, jotka pitävät kylmää loitolla.

Mitä huonekaluja tarvitsen eteiseen?

Takeille tarkoitettu naulakko eteisessä on käytännöllinen, ja kenkäteline auttaa välttämään sotkua lattialla. Eteishuonekalujen suhteen ei kuitenkaan ole mitään pakollisia vaatimuksia. Tietenkin on kätevää, että hanskoille, lapasille, pipoille, huiveille, laukuille ja sateenvarjoille on tilaa, mutta sinä valitset tarvitsemasi kalusteet ja sisustuksen tyylin.

Voiko eteiseen tarkoitettuja kalusteita käyttää muualla?

Jos eteisesi on ahdas, etkä saa sinne kunnollisia eteiskalusteita, voit yhtä hyvin sijoittaa säilytysratkaisut muualle kotiin. Eteishuonekalut ovat myös hyvin käytännöllisiä, eikä ole huono idea sijoittaa niitä esimerkiksi varastoon tai kodinhoitohuoneeseen. Näin saat tilaa kauden ulkopuolisten päällysvaatteiden ja kenkien säilytykseen muualta kuin pienestä eteisestä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja