Eteisen kalustesetit

512 kpl tuotetta
Kampanja
1383072(11).jpg

Mitä miettiä, kun valitsee eteisen kalusteita?

Eteinen on usein yksi kodin pienimmistä tiloista, joten on viisasta valita eteisen kalustesetti, joka sopii kotisi muuhun sisustukseen. Kannattaa hankkia mahdollisimman paljon säilytystilaa, jotta voi vaivatta laittaa kaikki vaatteet ja kengät ottamasta turhaa tilaa ja tekemästä eteistäsi epäsiistin näköiseksi. Voi olla kannattavaa ostaa useita koukkuja ja hyllyjä, jotta saat kaiken tarvittavan roikkumaan siististi. Kengille kannattaa myös hankkia paljon säilytystilaa, sillä sitä tarvitsee usein enemmän, kuin osaa ymmärtää.

Onko vaihtoehtoja perinteisille vaatekoukuille?

On olemassa niin hauskoja ja jännittäviä ratkaisuja, kun etsit uusia ratkaisuja vaatehenkareille ja vaatteiden säilytykselle, joiden avulla voit välttää perinteisiä vaatehenkareita. Yksi vaihtoehto on vaatekaappi eteiseen perinteisen naulakon sijaan. Monet eteisen kalusteseteistämme sisältää vaatekaappeja ja muita säilytyskalusteita, jotta eteisestäsi tulisi tyylipuhdas, käytännöllinen ja kutsuva.

Kuinka luon kotoisan ja käytännöllisen eteisen?

Vaikka eteiseen on usein saatava mahtumaan paljon asioita voi se myös olla kutsuva, jos valitsee oikeat eteisen kalusteet. Pieni sohva, jossa voi samanaikaisesti säilyttää hanskoja, pipoja ja kaulahuiveja on sekä käytännöllinen ja kutsuva eteisen kaluste. Lisää kaksi vaatekaappia eteiseen, niin voit helposti säilyttää kaikki takit ja muita tarpeellisia vaatteita ulkokäyttöön. Voit itse päättää kuinka paljon vaatteita pidät esillä, vai pidätkö kaikki vaatteet kaapeissa. Valitse eteisen kalustesetti, johon mahtuu kaikki asiat, jotka haluat käden ulottuville eteisessäsi. Näin luot kotoisan ja käytännöllisen eteisen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja