Kampanja
1482856(1).jpg

Uusina vanhempina koet monia asioita, joita et olisi voinut kuvitellakaan ennen kuin vauva tuli elämääsi. Sinulla oli ehkä ovat haaveesi ja romanttiset mielikuvasi. Todellisuudessa on aina kysymyksiä, jotka eivät ennalta tule edes mieleen. Kuten millainen hoitopöytä kannattaa ostaa tai mikä hoitoalusta toimii parhaiten.

Hoida pienokaista laadukkaalla hoitoalustalla

Millainen hoitoalusta on paras?

Markkinoilla on monia hyviä vaipanvaihtoalustoja. Olemme keränneet niistä monia tänne Trademaxille. Ennen kuin teet valintasi, sinun on otettava huomioon muutamia seikkoja. Valitse reunallinen alusta. Näin lapsesi makaa turvallisemmin eikä ole vaarassa liukua lattialle sekunnin tuhannesosassa. Harkitse myös hankkivasi hoitoalusta, joka ei ole liian liukas. Juuri samaisesta syystä. Haluat tietenkin, että vauvasi on turvassa, kun sinulla on kädet täynnä talkkia, vaippoja ja muita tarvikkeita.

Tarvitsenko hoitopöydän?

On olemassa monia hyviä hoitopöytiä, joita löydät myös Trademaxilta. Varsinaista hoitopöytää ei sellaisenaan tarvita, sillä voit käyttää mitä tahansa pintaa, joka on sopivan korkuinen työskentelyyn. Kunhan tason jalusta on vakaa ja oikealla korkeudella, sinulla on kaikki mitä tarvitset. Hyvässä hoitopöydässä on kuitenkin muutamia etuja. Siinä on laatikoita ja lokeroita, joten saat kaiken tarvitsemasi helposti ulottuvillesi.

Tarvitsenko sekä hoitoalustaa että hoitopehmustetta?

Vauvan hoitoalustat ja -pehmusteet ovat käytännössä sama asia, mutta niillä on vain eri nimet. Jos siis olet ostanut jommankumman, sinulla on jo kaikki, mitä tarvitset.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytys
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja