Lastenistuin

1 kpl tuotetta
1855827(16).jpg

Babysitterin avulla sinun ei tarvitse kantaa lasta sylissä koko ajan, vaan voit laittaa hänet hetkeksi sitteriin, jotta saat omat kätesi vapaaksi. Nykyaikaisessa ja mukavassa sitterissä vauva voi seurata sinua silmillään ja saada virikkeitä ympäristöstään. Lapsesi lepää turvallisesti istuimessa ja voit antaa hänen jo nukahtaa siihen.

Babysitteri, turvallinen paikka pienokaisellesi

Mihin babysitterin voi laittaa?

Babysitterit ovat pehmustettuja lepotuoleja, joihin voit turvallisesti laittaa vauvasi, kun teet muita asioita lähistöllä. Voit laittaa sitterin keittiön lattialle, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, ja lapsesi ei jää yksin. Babysittereissä on keinutustoiminto, joka rauhoittaa useimpia lapsia ja helpottaa heidän nukahtamistaan.

Miksi minun pitäisi hankkia babysitter?

Silloin kun babysittereitä ei vielä ollut olemassa, vanhemmat kantoivat vauvojaan usein lanteillaan, mikä saattoi aiheuttaa selkäkipuja. Omaksi parhaaksesi on siis hyvä välillä käyttää babysitteriä. Sen sijaan, että vauvan pitäisi maata lattialla tai sängyssä, hän pystyy puolimakaavassa asennossa hieman helpommin seuraamaan, mitä ympärillä tapahtuu.

Ovatko babysitterit turvallisia?

Babysitterit on suunniteltu tarjoamaan lapsellesi mahdollisimman paljon mukavuutta ja turvallisuutta. Lapsi ei voi pudota istuimesta, mutta sinun on silti oltava koko ajan lapsesi lähellä. Koska vauvan sittereissä on keinumis- tai pomppimisominaisuuksia, kannattaa lapsi kiinnittää sitteriin sen omilla hihnoilla.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)