TV-taso Kiinteä Kierrätetty Puu 120x30x40 cm

Ruskea

Tuotteesta
Yleistä

Tämä antiikkityylinen kierrätetystä puusta valmistettu TV-kaappi on tyylikäs ja käytännöllinen tilavilla säilytyskaapeilla ja hyllyillä. Se on taatusti upea lisä olo- tai makuuhuoneeseen.

Tämä TV-kaappi on valmistettu uusiokäytetystä puusta joka tarkoittaa, että jokainen huonekalu on ainutlaatuinen ja hieman toisistaan eroava. Uusiokäytetystä puusta valmistetuilla huonekaluilla on erilainen luonne kuin tiikillä, Sheeshamilla, akaasialla, mangopuulla, saal puulla, jne. Uusiokäytetty puu on tukeva, kestävä ja kaunis. Naulanreiät tai näkyvät syyt näyttävät niiden historian ja kutsuvat uudet sukupolvet ottamaan ne omakseen. Kun pidät tämän huonekalun kotonasi, niin näytät halusi luonnonsuojeluun, ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.

TV-kaappi on täysin käsintehty ja käsityön jälki antaa sille oman upean perinteisen tyylin ja tuo elämääsi eksotiikkaa. Jokainen työn vaihe on tehty huolella, oli se sitten uudelleen kiillotus, maalaus tai vahaus.

Tärkeä huomio: Värit vaihtelevat TV-kaapeittain, tämä tekee jokaisesta TV-kaapista ainutlaatuisen. Toimitus on sattumanvarainen.

  • Väri: monivärinen
  • Materiaali: kierrätetty puu
  • Mitat: 120 x 30 x 40 cm (P x L x K)
  • Täysin käsintehty
  • Hiottu, maalattu ja lakattu
Tekniset tiedot
Tuotetiedot
Toimitus
Asiakaspalvelu
Tuotemerkki
269
,
90
Maksa osissa, alk.: 11,00/Kuukausi
Toimitetaan n. 6-12 arkipäivässä
Hintatakuu
Edullinen rahti
14 päivän palautusoikeus