TV- & Mediakalusteet

0 kpl tuotetta
Kampanja
Hakusi ei tuottanut tuloksia. Poista hakuehtoja tai tyhjennä hakukenttä ja aloita alusta.

Monen kodin olohuoneessa kaapelit ja johdot aiheuttavat päänvaivaa. Ne keräävät pölyä ja eivät näytä kovinkaan kauniilta. Johdot saa piiloon oikeilla säilytysratkaisuilla ja valitsemalla oikeanlaiset mediakalusteet. Mediakaluste ei ole vain TV-taso, vaan paremminkin paikka kaikelle mikä liittyy kuvaan, ääneen ja tekniikkaan. Mediakalusteita on saatavana erikokoisina, -värisinä ja -tyylisinä. Valikoimastamme löydät luonnonmateriaaleista valmistettuja mediakalusteita, kuten myös tammen, pähkinän ja saarnin värisinä. Saatavana on myös yksivärisiä vaihtoehtoja. Mediakalusteiden tulee olla sekä toimivia että tyylikkäitä, mutta ennen kaikkea niiden tulee sopia tarpeisiisi ja olla kooltaan sopiva niille esineille, joita siinä haluat säilyttää.

Sisusta mediakalusteella

Valitse juuri sinun olohuoneeseesi sopiva mediakaluste. Se, minkä kokoinen mediakaluste inun kannattaa valita, riippuu siitä, mitä kaikkea haluat kalusteessa säilyttää. Toki valintaan vaikuttaa myös olemassa olevan television koko. Yleinen ohje on, että mediakaluste on molemmin puolin noin 30-40 televisiota leveämpi. Mieti sopiiko sinulle paremmin seinään kiinnitettävä taso vai näppärästi siirrettävä taso, jossa on pyörät. Ehkä haluat mediatasoosi myös tyylikkään valaistuksen. Valitse mediataso, jonka lasiovien tai umpiovien taakse voi laittaa säilytykseen erilaisia tavaroita. Lasiovien takana voit esitellä kauniita sisustusesineitä, kun taas umpiovien taakse saat piiloon teknisiä laitteita, joita et halua jatkuvasti katsella, mutta jotka on hyvä olla helposti saavutettavissa. 

Trademaxilta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja käytännöllisiä mediakalusteita, joissa on reiät johdoille ja kaapeleille. Osta mediakaluste netistä, turvallisesti ja helposti.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Kampanja