Pöydät & ruokailuryhmät

+10 000 kpl tuotetta
Kampanja
1298524(10).jpg

Kuinka monta pöydän ympärille mahtuu?

Valikoimastamme löydät monenlaisia pöytiä. Voit valita eri muotoisia, kokoisia ja mallisia pöytiä, joten pöydän ympärille mahtuu juuri niin monta ihmistä kuin haluat. Meiltä löydät pöydät kotisi jokaiseen tarpeeseen ja huoneeseen.

Kuinka leveän pöydän tarvitsen?

Pöydän leveys vaihtelee paljon tarpeesi mukaan. Onko kyseessä pöytä pitkiä illallisia varten usealle vieraalle vai kenties vain pienempi pöytä sohvan eteen tai sängyn viereen. Voit helposti suodattaa pöytiä leveyden mukaan verkkokaupassamme. Näin onnistut löytämään juuri sinun kotiisi sopivimman vaihtoehdon valikoimastamme.

Voiko pöydän ostaa netistä?

Trademax.fi:ssä on niin kattava valikoima pöytiä, että voit vaivattomasti löytää oikean pöydän kotiisi. Verkkokaupastamme tilaat helposti kotiinkuljetuksella niin pienen kuin isommankin pöydän. Tutustu siis valikoimaan ja tilaa nyt.

Mikä on sisustusbudjettini?

Valikoimastamme löydät pöydät myös jokaiseen budjettiin tyylistä tinkimättä. Tärkeintä on, että saat oman näköisesi kodin, jossa viihdyt parhaiten. Meiltä voit myös aina tehdä mahtavia ale löytöjä pöydistä. Trademax.fi:ssä on usein erilaisia kampanjoita, joista erilaisia pöytiä voi löytää upein hinnoin. Tervetuloa etsimään unelmiesi pöytää verkkokaupastamme.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytys
Nostettava ja laskettava
Peili
Seinäkiinnitteinen
Säilytystyyppi
Pyörillä
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Toiminto
Säädettävä
Tyyli
Tyyppi
Irrotettava kangas
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja