Betonipöytä

168 kpl tuotetta
648536(1).jpg
Kampanja
  • Betoni
Betonipöytä on aina oikea valinta. Se on houkutteleva, kestävä ja tyylikäs. Toisin sanoen se on pöytä, joka pysyy mukanasi vuosia ja josta tulee koko perheen suosikki. Tutustu Trademaxin valikoimaan ja tilaa edullinen betonipöytä netistä. Me tietenkin toimitamme tilauksesi perille nopeasti ja luotettavasti!

Voiko betonipöydän jättää ulos?

Terassin sisustaminen betonipöydällä on sekä trendikästä että käytännöllistä. Betonipöydän etuna on, että se on kestävä ja painava. Toisin sanoen se pysyy paikallaan säästä riippumatta. Betoni on elävä materiaali. Ajan myötä pöytälevyyn muodostuu sään vaikutuksesta patinaa. Siksi on tärkeää, että pöytäsi saippuoidaan säännöllisesti. Tämä suojaa pöydän pintaa kaikenlaisilta epäpuhtauksilta. Pöytä voidaan jättää ulos ympäri vuoden, mutta talvikuukausina on tärkeää pitää se katettuna. Lumi ja jää eivät saa jäädä pöydän pinnalle.

Pitääkö minun huoltaa betonipöytääni?

Lähes kaikki pöydät tarvitsevat huoltoa, eivätkä betonipöydät ole poikkeus. On tärkeää, ettet käytä pyyhkimiseen muita puhdistusaineita kuin saippuaa ja vettä. Voit sekoittaa saippuaveteen noin 20 % saippuaa ja pyyhkiä pöydän. Anna pöydän kuivua, ennen kuin laitat sen päälle mitään.

Millaisia betonipöytä malleja Trademaxilla on?

Trademaxilta löydät monia erilaisia betonipöytämalleja. Tutustu sohvapöytiin, ruokapöytiin ja terassipöytiin. Valikoimassamme on myös eri muotoisia betonipöytiä, joten voit valita suorakulmaisen, neliön tai pyöreän betonipöydän.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytys
Tuotemerkki
Säilytystyyppi
Nostettava ja laskettava
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö (1)
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja