Jalustapöytä & pylväspöytä

3 kpl tuotetta
1095700(1).jpg
Kampanja
Jalusta- tai kukkapöytä on täydellinen pieni huonekalu, joka tekee kodistasi viihtyisämmän. Riippumatta siitä, asetatko jalustapöydälle kasvin, koristeen tai valaisimen, järjestely lisää huoneen tyylikkyyttä ja eleganssia. Valikoimastamme löydät erityyliset jalustat ja kukkapöydät.

Luo kodikkaampi sisustus hyvin sijoitetulla kukkapöydällä

Millainen kukkapöytä minun pitäisi valita?

Kukkapöydän valinta riippuu muusta sisustuksesta. Voit joko valita jalustapöydän, joka sopii muun kalusteen tyyliin, tai valita kokonaan erityylisen pöydän, joka herättää huomiota.

Missä on paras paikka sijoittaa kukkapöytä?

Kukkapöydät voi sijoittaa nurkkaan tai ikkunan eteen. Ne voidaan sijoittaa myös keskelle seinää, jos halutaan elävöittää sisustusta. Riippuen siitä, mitä pöydälle laitat, se on hyvä sijoittaa niin, että se, mitä haluat näyttää, todella näkyy. Jos sinulla on kukkapöydällä kasveja, on tärkeää muistaa, että ne tarvitsevat päivänvaloa.

Miten hoidan kukkapöytääni?

Kukkapöydästä tai jalustasta pyyhitään pölyt samalla tavalla kuin muistakin huonekaluista. Ajoittain on hyvä pyyhkiä huonekalu kostealla liinalla, jotta lika ei tartu liian tiukasti. Jos sinulla on kukkapöydällä ruukkukasvi, on tärkeää varmistaa, ettei ruukun alle ole päässyt vettä. Jos vesi tai kosteus jää ruukun alle, se jättää helposti rumia ja pysyviä tahroja kauniiseen huonekaluun.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja