Pienet pöydät ja tarjotinpöydät

1 161 kpl tuotetta
Kampanja
2162182(7).jpg
Suositut suodatukset
Onko kodissasi tilaa, jota et oikein osaa hyödyntää tai ehkä tarvitset käytännöllistä laskutilaa? Silloin tyylikäs pikkupöytä tai tarjotinpöytä voisi olla oikea vaihtoehto sinulle. Pikkupöytä ja tarjotinpöytä ovat pöytiä, joissa voi olla säilytystilaa tai pöydät voivat olla vain koristeita ilman suurempaa käytännöllisyyttä. Meiltä Trademaxilta löydät erilaiset modernit ja klassiset pikkupöydät. Tervetuloa tutustumaan ja valitsemaan valikoimasta tarjotinpöytä, joka parhaiten sopii juuri sinun kotisi sisustukseen ja tarpeisiin.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Minne pikkupöytä pitäisi sijoittaa?

Pikkupöydät ja tarjotinpöydät ovat monikäyttöisiä, sillä ne mahtuvat melkeinpä minne tahansa. Valitse haluatko pyöreän vai kulmikkaan pikkupöydän. Siihen on täydellistä laskea kahvikuppi tai laittaa kaunis kukkakimppu. Pieni pöytä sopii erinomaisesti myös makuuhuoneeseen. Sille voi laittaa herätyskellon sekä valaisimen. Tarjotinpöytiä käytetään yleisemmissä oleskelutiloissa. Niitä voi käyttää juomien ja välipalojen tarjoiluun ilman, että ne vievät tilaa varsinaiselta tarjoilupöydältä.

Mikä materiaali sopii parhaiten tyylikkäisiin tarjotinpöytiin?

Valikoimassamme on monista eri materiaaleista ja niiden yhdistelmistä valmistettuja tarjotinpöytiä, joten löydät helposti pöydän, joka sopii juuri sinun kotisi sisustukseen. Klassisessa, ilmeeltään ylellisessä pöydässä on kullanvärinen runko ja tummansävyinen lasikansi. Jos haluat tyyliltään rennomman pöydän, niin mitä pitäisit puisesta tai mustaksi maalatusta pikkupöydästä? Sinulle, joka haluat enemmän väriä, löytyy valikoimastamme tyyliltään itämaisia tarjotinpöytiä. Ne ovat täydellinen valinta silloin, kun haluat kodin sisustukseen elävyyttä.

Miten hoidan tarjotinpöytää tai pientä pöytää?

Suosittelemme käyttämään kaikkien pöytien jaloissa huonekalutassuja. Se suojaavat sekä pöydänjalkoja että lattiaa. Se, miten pöytää huolletaan, riippuu tietenkin paljon siitä, mitä materiaalia sen on. Lasispray sopii erinomaisesti lasipöytien puhdistukseen, kun taas maalattua pintaa kannattaa pyyhkiä pehmeällä liinalla ja tarvittaessa miedolla puhdistusaineella. Jos pieni pöytäsi on valmistettu öljytystä puusta, kannattaa se öljytä uudelleen aina silloin tällöin.

Voiko tarjotinpöytää käyttää ulkona?

Jotkut valikoimamme tarjotinpöydistä ja pikkupöydistä sopivat ulkokäyttöön. Tarjotinpöytä sopii erinomaisesti lisä- tai apupöydäksi parvekkeelle tai terassille.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Nostettava ja laskettava
Säilytystyyppi
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja