Ruokailuryhmät tuoleilla

5 397 kpl tuotetta
1298524(10).jpg
Kampanja

Keittiö - tai ruokailutila - on kodin sydän. Siellä perhe kokoontuu aterioimaan, keskustelemaan ja seurustelemaan. Keittiössä tai ruokailutilassa tehdään yhteenveto päivästä ja suunnitellaan huomista, ja samalla on mahdollisuus rentoutua yhdessä. Mukava ja viihtyisä ruokailutila on avain pitkiin ja nautinnollisiin hetkiin pöydän ääressä. Ruokailuryhmällä saat kotiisi persoonallista ilmettä.

Ruokailuryhmä ja siihen sopivat tuolit - tyylikäs ja käytännöllinen

Minkä kokoinen ruokailuryhmä minun pitäisi valita?

Kun päätät ruokapöydän koosta, sinun on mietittävä, mihin haluat sijoittaa sen ja mikä muoto sopii kyseiseen tilaan. Muista, että pyöreällä pöydällä varustettu ruokailuryhmä vie hieman enemmän tilaa kuin suorakulmainen ruokapöytä ja tuolit.

Onko tärkeää valita ruokailuryhmään yhteensopivat tuolit?

Kun sisustus noudattaa yhtenäistä tyyliä, luo se huoneeseen harmonisen tunnelman riippumatta siitä, minkälainen sisustus on kyseessä. Kun haluat tavoitella tätä harmonista tunnelmaa, on hyvä hankkia ilmeeltään ja tyyliltään pöydän kanssa yhteen sopivat ruokatuolit. Tuolit valitaan siten, että ne sopivat täydellisesti pöytään, eikä vain sisustuksen. Niiden tulee myös olla käytännölliset. Valmiissa ruokailuryhmissä on pöydän ja tuolien korkeus huomioitu niin, että istuinkorkeus ja tuolin ja pöydän välinen etäisyys ovat hyvät ja ergonomiset. Näin vieraat pöydän äärellä on miellyttävä istua pitkään sekä illallisilla että juhlissa, ja sunnuntaiaamiaisestakin voi nauttia rauhassa istuskellen.

Minkä tyylisen ruokailuryhmän valitsisin?

Trademaxilta löydät uskomattoman laajan valikoiman ruokapöytäryhmiä tuoleineen, ja täydennämme valikoimaamme jatkuvasti uusilla jännittävillä malleilla. Jotta voisit löytää sisustustyyliisi sopivat tuolit ja pöydät, olemme koonneet verkkokauppaamme erityylisiä kokonaisuuksia, kuten teollisuustyylisiä ruokailuryhmiä, vintage-tyylisiä, klassisen tyylin ruokailuryhmiä ja monia muita. Kuten huomaat, meiltä on helppo löytää sopiva ruokailuryhmä, tarvitsitpa sitten keittiön sisustukseen pöytää, joissa on keittiötuoleja, tai halusitpa sitten hienomman ruokaryhmän ruokasaliisi. Kun olet valinnut kotiisi parhaiten sopivan ruokapöydän ja tuolit, voit vain istua alas ja odottaa nopeaa toimitusta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Nostettava ja laskettava
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Tyyli
Säädettävä
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja