categoryTopBlock

Kulmikas ruokailuryhmä

3 619kpl tuotetta
Pöydät
Kampanja
  • Neliskanttinen

Keittiön tai ruokailutilan sisustaminen suorakaiteen muotoisella ruokailuryhmällä on jo pitkään ollut suosittua. Syynä tähän on ollut se, että suorakaiteen muotoinen pöytä on helppo sijoittaa seinää vasten, jolloin se ei vie tilaa keskeltä lattiaa. Suorakaiteen muotoisen pöydän ympärille on helppo sijoittaa sopiva määrä ruokatuoleja. Trademaxilta löydät laajan valikoiman suorakaiteen muotoisia ruokailuryhmiä. Valittavanasi on paljon erilaisia malleja, tyylejä ja kokoja.

Suorakaiteen muotoisen pöydän sijoittaminen tilaan on helppoa. Kulmikas pöytä on helppo laittaa seinää vasten joko pitkittäin tai poikittain. Pitkänmallinen pöytä sopii erinomaisesti myös keskelle ruokailutilaa. Valikoimastamme löydät paljon eri materiaaleista valmistettuja, erikokoisia ja erivärisiä suorakaiteen muotoisia pöytiä. Lisäksi valikoimassamme on jatkettavia ruokapöytiä joko kiinteillä tai irrallisilla jatkolevyillä.

 

Inspiroidu laajasta suorakaiteen muotoisten ruokapöytiemme valikoimasta ja valitse oma suosikkipöytäsi kaikessa rauhassa. Kun olet päättänyt, klikkaa pöytä ostoskoriisi ja pian se toimitetaan sinulle. Meillä on aina edullinen toimitus ja 14 päivän palautusoikeus. Osta ruokapöytäsi verkkokaupastamme helposti, turvallisesti ja nopeasti!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Muoto (1)
Toiminto
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja