categoryTopBlock

Ovaali ruokailuryhmä

211kpl tuotetta
Pöydät
Kampanja
  • Soikea

Anna ruokailutilallesi täysin uusi ilme Trademaxin soikealla ruokailuryhmällä. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja tyylikkäät soikeat ruokailuryhmät, joiden ääressä nautit lukuisista mukavista ruokahetkistä perheen ja ystävien seurassa. Soikea ruokailuryhmä on ilmeeltään kutsuva ja kodikas, lisäksi sen ympäriltä löytyy paikka usealle ruokailijalle. Valikoimassamme on valtavasti erikokoisia ja tyyliltään erilaisia ovaaleja ruokapöytiä, joten löydät varmasti meiltä omaan makuusi ja kotiisi sopivan pöydän. Tervetuloa etsimään soikeaa ruokailuryhmää Trademaxilta!

Ovaali ruokailuryhmä niin pieneen kuin isoon kotiin

Olemme varmasti kaikki joskus istuneet ahtaan ruokapöydän ääressä. Olet ehkä istunut suorakaiteen muotoisen pöydän päässä jonkun toisen vieressä ja olette tönineet toisianne kyynärpäillä ateriaa nauttiessanne. Eikä siinä kaikki, pöydän päästä on vaikea nähdä pöydän toiseen päähän ja ylettää tarjolla oleviin herkkuihin. Soikean pöydän kanssa tätä ongelmaa ei ole. Soikealla pöydän muodolla on monia positiivisia piirteitä. Sen ympärillä ei pöydän päässä istuva henkilö jää liian kauas ja ylettyy paremmin pöydän keskelle sijoitettuihin tarjoiluihin. Soikea ruokapöytä tekee ruokailutilasta kodikkaan samalla mahdollistaen kaikille ruokailijoille tarpeeksi tilaa pöydän äärestä. Soikean pöytäryhmän sijoittaminen huoneeseen on yhtä helppoa kuin kulmikkaan ryhmän. Soikean ruokailuryhmän voi sijoittaa seinän viereen tai keskilattialle keittiöön, ruokailutilaan tai ruokasaliin.

 

Soikea ruokailuryhmä on tyylikäs ja käytännöllinen

Luo tyyli soikealla ruokailuryhmällä! Ruokailuryhmän ainutlaatuisella muodolla on suuri vaikutus sen tilan tunnelmaan, johon ryhmä sijoitetaan, oli se sitten keittiö tai ruokailutila. Löydät valikoimastamme valtavasti laadukkaita soikeita ruokailuryhmävaihtoehtoja, joita on saatavana eri materiaaleista valmistettuina. Myös värivaihtoehtoja on paljon. Valitse niistä haluamasi tyylinen ruokailuryhmä. Etsitkö ehkä jotakin rustiikkia ja maalaishenkistä tai soikeaa ruokailuryhmää, jolla saat kotisi sisustukseen modernia ja trendikästä ilmettä? Löydät valikoimastamme soikeita ruokailuryhmiä, jotka on valmistettu massiivipuusta, kuten saarnista ja tammesta. Yleinen pöytämateriaali on myös MDF (Medium Density Fibreboard), joka koostuu kovassa paineessa ja korkeassa lämpötilassa yhteen prässätyistä puukuiduista. Halusit uuden ruokailuryhmäsi sitten sopivan täydellisesti olemassa olevaan sisustukseen tai haluat sen luovan perustan uudelle keittiön tai ruokailutilan sisustustyylille, löydät sopivan ja laadukkaan soikean ruokailuryhmän Trademaxin valikoimasta. Tutustu tarjontaamme ja valitse oman makusi ja tyylisi mukainen ruokailuryhmä.

 

Sisustuselementti, joka antaa keittiölle ja ruokailutilalle uutta ilmettä

Luo persoonallinen koti ja sisustus hankkimalla soikea ruokailuryhmä, joka tekee tilasta kutsuvan ja viihtyisän. Luo tunnelmaa ja oikea ilmapiiri sisustamalla tila sinne sopivilla väreillä ja värisävyillä. Valikoimassamme on useita värivaihtoehtoja ja väriyhdistelmiä. Valitse ryhmään keskenään saman värinen soikea ruokapöytä ja ruokatuolit tai ryhmä, jossa eri värit yhdistyvät näyttäväksi ja persoonalliseksi kokonaisuudeksi. Inspiroidu ja löydä valikoimastamme soikea ruokailuryhmä, jolla saat ruokailutilaan täysin uuden ilmeen! Tilaa ruokailuryhmä Trademaxilta helposti ja nopeasti. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Muoto (1)
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja