Pyöreä ruokailuryhmä

684 kpl tuotetta
1298524(10).jpg
Kampanja
  • Pyöreä

Yhdessä pyöreän ruokapöydän ympärillä. Trademaxilla on laaja valikoima erikokoisia ja -tyylisiä pyöreitä ruokapöytiä. Pyöreä ruokapöytä sopii erityisesti sinulle, joka olet sosiaalinen ja haluat tarjota illallisia perheelle ja ystäville niin arkena kuin juhlanakin. Pyöreän pöydän äärellä on helppo keskustella, sillä kukaan ei jää varjoon pöydän nurkalle tai päähän, keskustelun ulottumattomiin. Löydät täältä jokaiseen makuun sopivat pyöreät ruokapöydät. Pöydän ostaminen netistä on sekä helppoa että nopeaa. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.

Pyöreä ruokailuryhmä jatkolevyllä

Haaveiletko pyöreästä ruokailuryhmästä ihan vain sen ulkonäön ja muodon takia, mutta samalla kaipaat tilaa useammille vieraille? Jatkettavalla pyöreällä pöydällä se onnistuu. Irrallisella jatkolevyllä saat pöytään lisätilaa silloin, kun sitä tarvitaan ilman että hankit turhaan arkikäyttöön halkaisijaltaan liian suuren pöydän. Huomioithan, että pyöreästä pöydästä tulee jatkolevyn kanssa muodoltaan soikio.

 

Materiaali, väri & tyyli

Kun olet päättänyt minkä kokoinen pöytä on omiin tarpeisiisi sopiva, on seuraavaksi päätettävä niin pöydän kuin tuolienkin materiaali, väri ja tyyli. Mieti minkä tyylinen pyöreä pöytä tai ruokailuryhmä sopii juuri sinun kotiisi ja sisustustyyliisi. Onko se pyöreä ruokailuryhmä, jossa on vintagehenkeä vai jotakin tyyliltään romanttista tai haluatko ruokailuryhmän olevan moderni ja trendikäs? Tässä valinnassa materiaali on yksi ratkaisevista tekijöistä. Haluatko pyöreän pöydän olevan puuta ja ilmeeltään luonnollinen vai toivotko pöydän olevan hillitty, jolloin tuolit antavat kokonaisuudelle ilmettä ja luonnetta? Valikoimastamme löydät eri materiaaleista valmistettuja ruokailutilan ryhmiä. Valitse pyöreä ruokailuryhmä, jossa on esimerkiksi huonekalukankaalla, keinonahalla tai aidolla nahalla verhoillut tuolit. Jos haluat ruokailuryhmääsi tuolit, joissa ei ole verhoilua, löydät valikoimastamme paljon eri materiaaleista valmistettuja tuoleja, erilaisilla tavoilla viimeisteltyinä: maalattuna, öljyttynä tai lakattuna.

 

Osta pyöreä ruokailuryhmä tai suunnittele oma

Keittiön tai ruokailutilan sisustus ja pohjaratkaisu vaikuttavat luonnollisesti ruokailuryhmän valintaan. Meillä kaikilla on oma makumme ja tarpeemme, joten oikean ruokapöydän ja täydellisten tuolien löytäminen voi tuntua vaikealta. Ruokailuryhmä on osa arkeasi pitkälle tulevaisuuteen – siksi onkin tärkeää löytää ruokailuryhmä, joka on täydellinen ja laadukas niin, että siitä on iloa pitkäksi aikaa. Olemme koonneet valikoimaamme paljon edullisia pyöreitä ruokailuryhmiä, jotta valinta olisi sinulle hieman helpompi. Ehkä mikään vaihtoehdoistamme ei ihan vastaa sinun makuasi tai tarpeitasi ja haluat suunnitella kotiisi ihan oman makusi mukaisen pyöreän ruokailuryhmän. Meiltä voit ostaa ruokapöydän ja keittiönpöydän sekä ruokatuolit ja keittiötuolit myös erikseen. Useimmat ruokailutilan kalusteet löytyvät omalta varastoltamme, joten ne toimitetaan sinulle mahdollisimman pikaisesti. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Jatkettava
Muoto (1)
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja