Tee keittiöstäsi kokoontumispaikka

2 226 kpl tuotetta
ALE
2065035(1).jpg

Aamiainen, lounas, päivällinen, päiväkahvi, kotitehtävät tai työ - käytitpä ruokapöytääsi ja keittiön pöytääsi mihin tahansa, on tärkeää, että se sopii tarpeisiisi. Täältä löydät laadukkaat ja edulliset keittiöpöydät ja ruokapöydät.

Erilaisia ruokapöytiä - Meiltä löydät etsimäsi!

Kuinka korkea ruokapöydän pitäisi olla?

Ruokapöydän hyvä korkeus on 72-75 senttimetriä. Trademaxin valikoimasta löydät myös valmiita ruokailuryhmiä, joissa tuolit on sovitettu ruokapöydän kokoon ja korkeuteen, joten voit olla varma, että saat täydellisen, yhteensopivan ryhmän, jonka osat sopivat saumatta toisiinsa.

Kuinka suuri matto sopii ruokapöydän alle?

Ruokapöydän alle asetettavan maton kohdalla on otettava huomioon, että maton leveys ja pituus ovat riittävät, jotta tuoli ei putoa maton ulkopuolelle. Kun lisäät ruokapöydän mittoihin 75 cm joka suuntaan, saat matolle näin viitteellisen koon.

Millaisia ruokapöytämalleja Trademaxilla on?

Trademaxilta löydät pöytiä jokaiseen makuun, sekä suuria että pieniä. Tarjoamme valikoimassamme eri kokoja, värejä ja materiaaleja. Halusitpa sitten pyöreän tai suorakulmaisen ruokapöydän, tammenvärisen tai valkoisen ruokapöydän, Trademaxilta löydät varmasti sen, mitä etsit.

Pitääkö ruokapöydän tai keittiönpöydän olla samaa tyyliä kodin sisustuksen kanssa?

Valitse ruokapöytä, joka näyttää mielestäsi hyvältä ja joka sopii mielestäsi kotiisi. Meillä on monia klassisia puusta, kuten tammesta ja tiikistä, valmistettuja ruokapöytiä. Niille, jotka haluavat pöydän erottuvan persoonallisuudellaan, meillä on myös modernimpiin tyyleihin sopivia keittiönpöytiä, joissa on erityisiä yksityiskohtia. Betoniset ruokapöydät ovat trendikkäitä ja ovat tulleet jäädäkseen. Trademaxilta löydät valikoiman pöytiä, joissa on betoninen kansilevy, joka antaa kalusteille maalaismaista charmia ja tunnelmaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Nostettava ja laskettava
Säilytys
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Toiminto
Tyyli
Säädettävä
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE