Sohvapöytiä kaikenlaisiin olohuoneisiin

3 403 kpl tuotetta
ALE
1153941(8).jpg

Sohva ilman sohvapöytää on kuin kesä ilman aurinkoa. Sohvapöytä täydentää sohvaa, ja sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Sen lisäksi, että voit asettaa teekupin ja jalat sen päälle, on säilytystilallinen sohvapöytä täydellinen paikka kaukosäätimien, lehtien ja muiden tavaroiden piilottamiseen. Meillä on laaja valikoima sohvapöytiä jokaiseen makuun ja sisustukseen. Mitä tahansa sohvapöytätyyppiä etsitkin, löydät varmasti pöydän, jonka muotoilu ja koko sopivat oman kotisi tyyliin ja sisustukseen.

Tyylikkäitä ja trendikkäitä sohvapöytiä netistä

Mitä sohvapöytämalleja voin ostaa Trademaxilta?

Tarjoamme valikoimassamme usean värisiä, kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja sohvapöytiä. Etsitkö pähkinänsävyistä sohvapöytää? Tai marmoripöytää? Suodatuksen avulla voit valita, millaisia vaihtoehtoja haluat nähdä: mustia tai valkoisia sohvapöytiä, tammisia tai pähkinäpuisia sohvapöytiä. Meille on tärkeää, että voit ostaa meiltä laadukkaita sohvapöytiä edullisesti. Tilaa uusi sohvapöytäsi Trademaxin netistä ja ota kaikki irti olohuoneestasi.

Suuri vai pieni sohvapöytä?

Kun valitset sohvapöytää, sinun on mietittävä, miten aiot käyttää sitä varmistaaksesi, että koko on sopiva. Lautasten ja lasien tai välipalojen lisäksi elokuvaillan aikana pitäisi olla tilaa myös herkuille. Vaikka saattaa kuulostaa siltä, että pöydälle pitää mahtua paljon tavaroita, se ei tarkoita sitä, että sinun on valittava mahdollisimman suuri sohvapöytä. Trademaxilta löydät pöytiä, joissa on käytännöllistä säilytystilaa, jonka ansiosta tavarat saa halutessaan piiloon, mutta ne ovat samalla koko ajan helposti käsillä.

Mikä on paras tapa sijoittaa sohvapöytä?

Sohvapöydän sijainti suhteessa televisioon ja sohvaan on tärkeä. Pöydän ei pitäisi olla liian matala tai korkea, eikä sen pitäisi olla liian lähellä sohvaa, mutta sijoittua kuitenkin niin, että sille ylettää hyvin ilman ponnisteluja. Me Trademaxilla haluamme tehdä valinnan sinulle helpoksi, ja siksi olemme koonneet yhteen laajan valikoiman erikokoisia sohvapöytiä.

Minkä muotoinen sohvapöytä minun pitäisi valita?

Meiltä löydät varmasti pöydän, joka sulautuu saumattomasti muuhun sisustukseen ja joka tekee kodistasi miellyttävän paikan olla. Sohvapöytiä on monen muotoisia, soikeista ja neliön muotoisista pyöreisiin sohvapöytiin. Tutustu Trademaxin valikoimaan, niin voit löytää sisustukseesi sopivan tuotteen.

Miten voin tuntea oloni turvalliseksi ostaessani sohvapöydän netistä?

Kun olet päättänyt, millaisen sohvapöydän haluat, voit ostaa sen kätevästi ja helposti Trademaxin verkkokaupasta. Mielestämme huonekalujen ostamisen verkosta pitäisi olla edullista, ja siksi olemme jättäneet välikädet pois ja valinneet toimittajiltamme huolellisesti tuotteita, jotka ovat sekä trendikkäitä että laadukkaita, mutta myös erittäin edullisia. Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua ja vastaa kaikkiin ostoasi koskeviin kysymyksiin!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytys
Säilytystyyppi
Tuotemerkki
Pyörillä
Nostettava ja laskettava
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Toiminto
Tyyli
Säädettävä
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE