Kirjoituspöydät

1 360 kpl tuotetta
681294(1).jpg
Kampanja

Trademax on koonnut yhteen valikoiman käytännöllisiä ja tyylikkäitä työpöytiä, jotka sopivat kaikenlaisiin koteihin ja tarpeisiin. Riippumatta siitä, kuinka paljon tai vähän toiminnallisuutta ja muotoilua pöydältäsi haluat, löydät täältä varmasti itsellesi sopivan kirjoituspöydän. Tutustu erikokoisten ja -tyylisten pöytien valikoimaan etsitpä sitten pientä kirjoituspöytää lastenhuoneeseen, toimistopöytää kotitoimistoon tai tietokonepöytää pelaamista varten. Trademaxilta voit ostaa laadukkaita työpöytiä edullisesti.

Tyylikkäät ja eri malliset työpöydät ja toimistopöydät

Kuinka korkea pöydän pitäisi olla?

Tavallisesti suositellaan, että työpöydän korkeus on 90-100 cm, mutta tämä riippuu siitä, kuinka pitkä henkilö pöydän ääressä työskentelee. Muista, että työpöydän on oltava kyynärpäiden tasalla, jotta hartiat eivät kuormitu liikaa ja ergonomia pysyy hyvänä. Parhaan työasennon saavuttamiseksi suosittelemme korkeussäädettävää työpöytää, joka voidaan säätää eri käyttäjille sopiviksi sekä istuma- että seisoma-asentoon.

Miksi tarvitsen työpöydän?

Jokaisessa kodissa on oltava paikka, jossa voi työskennellä, luoda ja ajatella rauhassa. Tarvitsitpa työpöytää läksyjä, toimistotöitä tai kotona tapahtuvaa askartelua varten, työpöytä on tärkein työväline.

Mitä eri pöytämalleja Trademax tarjoaa?

Olemme koonneet yhteen laajan valikoiman erimuotoisia työpöytiä, säilytystiloilla varustetuista toimistopöydistä pelkistetympiin ja yksinkertaisemmin muotoiltuihin vaihtoehtoihin. Löydät myös korkeussäädettäviä työpöytiä, joiden avulla voit vaihdella työskentelykorkeutta ergonomisella tavalla. Perinteisten suorakulmaisten työpöytien lisäksi tarjoamme myös kulmapöytiä ja seinään kiinnitettäviä työpöytiä, jotka sopivat erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat paljon tilaa ja haluavat samalla ottaa siitä kaiken irti.

Onko materiaalilla väliä?

Ei oikeastaan, valitse se, joka näyttää parhaalta ja sopii kotiisi. Meillä on kaikkea vintage-puupöydistä trendikkäisiin antrasiittisiin tai betonisiin toimistopöytiin sekä esimerkiksi metallirunkoisia pöytiä ja lasista tai lastulevystä valmistettuja pöytiä. Valittavana on paljon erilaisia materiaaleja ja useita värivaihtoehtoja. Löydät kauniita puupöytiä, mustia ja valkoisia pöytiä, mutta myös leikkisiä värejä, kuten vaaleanpunaista ja sinistä.

Miten valitsen oikean työpöydän?

Työpöytien ostaminen voi olla vaikeampaa kuin luuletkaan. Koska valikoimamme on laaja ja siihen kuuluu eri mallisia työpöytiä, voi olla hieman hankalaa päättää, mikä niistä sopii sinulle ja kotiisi parhaiten. Mieti, mihin työpöytääsi käytetään ja mikä on sinulle tärkeintä. Millaiseen paikkaan kirjoituspöytä sijoitetaan ja tarvitsetko tilaa tietokoneelle? Työpöydällä pitäisi olla monia käyttötarkoituksia, mutta tärkeintä on löytää juuri sinulle sopiva käyttötapa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Nostettava ja laskettava
Säilytys
Säilytystyyppi
Tuotemerkki
Pyörillä
Seinäkiinnitteinen
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja