Säädettävä työpöytä & sähköpöytä

50 kpl tuotetta
1470308(4).jpg
Kampanja

Pelaaminen ja tietokonetyöskentely tarjoavat virikkeitä ja haasteita, mutta aika kuluu nopeasti, ja työpöydän ääreen on helppo juuttua tuntikausiksi. Kehoamme ei ole luotu istumaan paikallaan liian kauan, ja voimme saada kaikenlaisiin ongelmia, jos teemme niin. Ratkaisu on hankkia korkeussäädettävä työpöytä, joka mahdollistaa erilaiset työskentelyasennot.

Vaihtelua työasentoon korkeussäädettävällä työpöydällä

Mitkä ovat korkeussäädettävän työpöydän edut?

Jos vietät paljon aikaa työpöydän ääressä, on eduksi vuorotella seisomisen ja istumisen välillä. Kun työpöytä on korkeussuunnassa säädettävä, sinun ei tarvitse välillä keskeyttää työskentelyäsi, ja asentoa on helppo vaihtaa. Korkeussäädettäviä työpöytiä on saatavana erimallisina, eivätkä ne vie enempää tilaa kuin tavalliset työpöydät.

Miten vaihdan korkeussäädettävän työpöytäni korkeutta?

Korkeussäädettävän työpöydän ansiosta asentoa on helppo vaihtaa, kun olet kiireinen tietokoneen ääressä. Sinun ei tarvitse keskeyttää tekemistäsi, sillä pöydässä on moottori, joka aktivoituu napin painalluksella. Työpöytä on siis helppo saada juuri sinulle sopivalle korkeudelle. Manuaalisesti säädettävässä pöydässä on veivi, josta korkeutta voi säätää.

Miksi minun pitäisi hankkia korkeussäädettävä työpöytä?

Säätöpöydän avulla voit työskennellä vuorotellen seisten tai istuen, ja tällä on monia myönteisiä vaikutuksia terveyteesi. Se vähentää selän ja hartioiden rasitusta, lisää verenkiertoa ja rasvanpolttoa sekä parantaa ryhtiä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Nostettava ja laskettava
Säilytystyyppi
Säilytys
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja