Halifax Lipasto 40 cm 2 laatikkoa 3 Hyllyä

Valkoinen Mahonki

Tuotteesta
Yleistä

Kuvaus
Halifax on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Halifax sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Halifax-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Elegantti korkea lipasto kolmella korihyllyllä ja kahdella laatikolla, joiden vetimet ovat antiikkikäsiteltyä messinkiä. Halifax lipasto on laatuhuonekalu, jossa on monia hienoja yksityiskohtia. Kapean muotoilunsa vuoksi lipasto on helposti sijoitettavissa erilaisiin tiloihin kotona. Täydennä muilla sarjan huonekaluilla yhtenäisen sisustuksen aikaan saamiseksi. Toimitetaan kolmen rottinkikorin kanssa. Toimitetaan koottuna.    

Mitat
Korkeus: 90 cm
Leveys: 40 cm
Syvyys: 30 cm

Tekniset tiedot
Väri: Valkoinen
Käsittely: Lakattu
Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. 


Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Tekniset tiedot
Tuotetiedot
Toimitus
Asiakaspalvelu
Tuotemerkki
299
,
90
Maksa osissa, alk.: 12,00/Kuukausi
Toimitetaan n. 12-20 arkipäivässä
Hintatakuu
Edullinen rahti
14 päivän palautusoikeus