Halifax Senkki 90 cm

Valkoinen Mahonki/Ruskea

Tuotenumero: 509358
Napsauta kuvaa suurentaaksesi
  Kvantitet
  1

  Tuotetiedot

  Kuvaus
  Halifax on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Halifax sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Halifax-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

  Halifax senkissä on laatikko ja kaappi, joiden vetimet ovat antiikkikäsiteltyä messinkiä. Kansitaso on väriltään ruskea. Halifax on erittäin kaunis huonekalu monilla hienoilla yksityiskohdilla. Voit asettaa senkin päälle esimerkiksi kynttilänjalan, kasveja tai esimerkiksi kukkamaljakon. Täydennä sisustus muilla sarjan huonekaluilla yhtenäisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Toimitetaan koottuna. 

  Tuotetiedot
  Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. 

  Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.   

  Tekniset tiedot

  Yleistä
  TuotemerkkiBloomington
  SarjaHalifax Constrast
  Värin nimiValkoinen
  Väri
  TyyppiPieni sivupöytä
  TyyliMaalaishenkinen
  UlkonäköPuu
  Materiaali
  MateriaaliMDFMahonki
  Mitat
  Leveys90 cm
  Korkeus85 cm
  Syvyys50 cm
  Määrä
  Ovien lukumäärä1 kpl
  Laatikkojen lukumäärä2 kpl

  Tuotemerkki

  Bloomington

  Tarvitsetko apua?

  Soita meille 075 325 1500

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

  Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
   klo 10:00 - 15:00

  Muut ovat katsoneet myös

  Suositellut tuotteet