Halifax Vaatekaappi 110 cm

Valkoinen Mahonki

Tuotenumero: 121604
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys110 cm
Korkeus190 cm
Syvyys55 cm
Materiaali
MateriaaliMDFMassiivinen uunikuivattu mahonki
KäsittelyLakattu
Yleistä
SarjaHalifax
Värin nimiValkoinen
Väri
TyyliMaalaishenkinen
TyyliMaalaishenkinenMerihenkinen
UlkonäköVitt Trä

Tuotetiedot

Kuvaus
Halifax on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Halifax sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Halifax-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Halifax vaatekaapissa on yksi suuri kaappi ja kaksi vetolaatikkoa, joiden vetimet ovat antiikkimessinkiä. Vaatekaappi on erittäin kaunis huonekalu, josta löytyy hyvin tilaa vaatteille ja muille kodintekstiileille. Tässä hurmaavassa huonekalussa on monia hienoja yksityiskohtia ja se tuo makuuhuoneen sisustuksen uudelle tasolle. Vaatekaappi sopii sijoitettavaksi myös eteiseen päälivaatteiden säilyttämiseksi. Vaatekaapin vaalea patina ja hieman kulutettu pinta tekee siitä rustiikkisen tyyliltään. Taydennä muilla sarjan huonekaluilla viihtyisän ja yhtenäisen sisustuksen aikaan saamiseksi. Toimitetaan kooottuna. 

Mitat 
Korkeus: 190 cm
Leveys: 110 cm
Syvyys: 55 cm

Tekniset tiedot
Väri: Valkoinen
Käsittely: Lakattu
Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi.

Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00