Halifax Vaatekaappijärjestelmä

Valkoinen Mahonki

Tuotenumero: 121554
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys100 cm
Korkeus190 cm
Syvyys40 cm
Materiaali
MateriaaliMDFMassiivinen uunikuivattu mahonki
KäsittelyLakattu
Määrä
Koukkujen lukumäärä5
Hyllytasojen määrä2 kpl
Yleistä
TuotemerkkiBloomington
SarjaHalifax
Värin nimiValkoinen
Väri
TyyliMaalaishenkinen
UlkonäköVitt Trä

Tuotetiedot

Kuvaus
Halifax on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Halifax sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Halifax-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Halifax vaatesäilytyskaluste on kaunis ja ylellinen huonekalu eteiseen. Tässä huonekalussa voit säilyttää takkisi, hansikkaasi, kaulaliinasi ja myssysi järjestyksessä. Eteiskaluste auttaa järjestyksen ja siisteyden ylläpitämisessä eteisessä. Halifax huonekalussa on paljon hienoja yksityiskohtia ja se on elegantti kaluste, joka sopii useimpiin kotehin. Täydennä muilla saman sarjan huonekaluilla tyylikkään ja yhtenäisen sisustuksen aikaan saamiseksi. Halifax vaatesäilytyskalusteessa on viisi ripustuskoukkua ja kaksi korihyllyä, joiden korit sisältyvät huonekalun hintaan. Toimitetaan koottuna.     

Mitat 
Korkeus: 190 cm
Leveys: 100 cm
Syvyys: 40 cm

Tekniset tiedot
Väri: Valkoinen
Käsittely: Lakattu
Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. 

Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Tuotemerkki

Bloomington

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00