Halifax Vitriinikaappi

Valkoinen Mahonki

Tuotenumero: 121555
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys100 cm
Korkeus190 cm
Syvyys35 cm
Materiaali
MateriaaliMDFMassiivinen uunikuivattu mahonki
KäsittelyLakattu
Määrä
Ovien lukumäärä2 kpl
Hyllytasojen määrä4 kpl
Yleistä
SarjaHalifax
Värin nimiValkoinen
Väri
TyyliMaalaishenkinen
TyyliMerihenkinen

Tuotetiedot

Halifax on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Halifax sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Halifax-kalusteet ovat valkolakattuja. Halifax sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Halifax on kaunis ja elegantti vitriinikaappi, jossa on monia hienoja yksityiskohtia. Lasiovien taakse voit asettaa suosikkiastiasi, kuten maljakot, viinilasit, posliinit ja kulhot esille. Vitriinikaappi on iso ja tilava ja siitä löytyy paljon säilytystilaa monille esineille ja se on huonekalu, josta tulee helposti kodin suosikki. Toimitetaan koottuna.  

Mitat
Korkeus: 190 cm
Leveys: 100 cm (HUOM! Kaapin sisäpuolen leveys on 90 cm)
Syvyys: 35 cm 

Tekniset tiedot
Väri: Valkoinen
Käsittely: Lakattu
Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi.

Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00