Provence Vitriinikaappi 70 cm Ovi

Valkoinen Mahonki

Tuotenumero: 148018
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys70 cm
Korkeus190 cm
Syvyys40 cm
Materiaali
MateriaaliMahonki
Määrä
Ovien lukumäärä1 kpl
Laatikkojen lukumäärä1 kpl
Hyllytasojen määrä4 kpl
Yleistä
TuotemerkkiBloomington
SarjaProvence
Värin nimiValkoinen
Väri
TyyliMaalaishenkinen
TyyliMaalaishenkinenMerihenkinen
UlkonäköValkoinen Puu

TuotetiedotNäytä oheistuotteet

Kuvaus
Provence on kaunis huonekalusarja, jonka muotokielessä on hiven ranskalaisromantiikkaa. Viehättävä ja tyylikäs sarja sopii erinomaisesti nykyaikaiseen, pohjoismaiseen kotiin. Provence-kalustesarjasta löytyy säilytyskalusteita koko kotiin. Ne on suunniteltu kestämään vuosia. Sarja on valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Provence vitriinikaappi löytää helposti paikkansa. Kalusteessa on hienoja ja tarkkaanmietittyjä yksityiskohtia, jotka lisäävät sen eleganssia ja tekevät siitä erityisen.

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. 

Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Tuotemerkki

Bloomington
Bloomington

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00