Sängyt

Tuotteet 3636
Kampanja
Lajittelu
  • Kampanja: Kampanja

Tästä kategoriasta löydät kaikki sänkymme. Vietämme suuren osan vuorokaudesta sängyssämme ja nukkumisen aikana kehomme lepää ja uudistaa itseään. Sen vuoksi on tärkeää että sänky vastaa sille asettamiamme vaatimuksia.

Meiltä Trademaxilta löydät laajan valikoiman erilaisia sänkyjä, erilaisiin vaatimuksiin. Haluamme, että sänkyyn asettuessasi tunnet, kuinka sen pehmeät ja joustavat materiaalit muotoutuvat vartalosi mukaisiksi ja auttavat sinua nukahtamaan levollisesti. Vietä hetki valikoimaamme tutustuen ja valitse suosikkisi!

Vartalollesi sopivat sängyt

Uppoudu sänkyysi rankan päivän päätteeksi ja tunne, kuinka patja mukautuu vartaloosi ja helpottaa mukavan nukkuma-asennon löytämistä. Tarkoituksemme on luoda olosuhteet parhaimman mahdollisen unen saavuttamiselle, sillä tiedämme kuinka tärkeitä valveilla vietetyt tunnit ovat. Varmista, että aloitat jokaisen päivän tuntemalla itsesi levänneeksi ja valmiiksi uusien haasteiden vastaanottamiseen.

Valikoimastamme löytyy eri kokoisia jenkkisänkyjä, joista löydät varmasti itsellesi sopivan. Haluatko suuren sängyn vain itseäsi varten, vai parisängyn itsellesi ja puolisollesi? Tarjoamme mahdollisuuden virkeänä vietettyihin arkipäiviin hyvien unien ansiosta. Hanki itsellesi jenkkisänky jo tänään, varmistaaksesi itsellesi jatkossa kunnon levon!

Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme mikäli sinulla on kysymyksiä sängyn valitsemisesta.

Onko sinulla jokin tietty vaatimus sängyllesi? Henkilökuntamme löytää varmasti oikean ratkaisun sinulle!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Aihe
Väri
Tuolien lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Tyyppi
Tyyli
Hinta (1)
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja