Celine Jenkkisänky 210x210 Sametti

Ibiza Beige

Tuotenumero: 623499
Valitse oheistuotteet

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys210 cm
Pituus210 cm
Korkeus56 cm
Runkopatjan korkeus19 cm
Sijauspatjan korkeus8 cm
Sokkelin/jalan korkeus13 cm
Runkopatjan korkeus29 cm
Vuodekoko210x210 cm
Materiaali
MateriaaliTekstiili
SijauspatjaLateksi
JalkaMetalli
VerhoiluSametti
Määrä
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)7
Yleistä
TuotemerkkiDrömvik
SarjaCeline
Värin nimiBeige
Väri
KovuusasteKova
SängynpäätyIlman sängynpäätyä
HyllyIlman sängynpäätyä
Runkopatjan jousitusBonnell
Joustinpatjan jousitusPussijousitus
TyyppiJenkkisänky
LaatuPlus
UlkonäköSametti
Kankaan nimiI 01
Takuu10 vuotta

Tuotetiedot

Celine sarjaan kuuluu laadukkaita jenkkisänkyjä, joissa on erinomainen makuumukavuus. Sarjaan kuuluu myös sänkyihin sopivia nappitopattuja sängynpäätyjä. Ihanaan ja tyylikkääseen Celine jenkkisänkyyn on mukava mennä nukkumaan pitkän päivän päätteeksi!

Celine Jenkkisänky on verhoiltu ylellisellä samettikankaalla, joka antaa makuhuoneeseen erityistä ilmettä. Valitse mieluisin kolmesta väristä: musta, beige tai roosa.

Sängynpääty ei sisälly toimitukseen, vaan on ostettavissa erikseen.

Valitse makuumukavuus
Voit itse valita Celine-sarjan sänkyihin haluamasi makuumukavuuden juuri sinulle sopivaksi. Vaihtoehdot ovat: kova, keskikova ja kova/keskikova.

Runkopatja
Sängyn runkopatjassa on bonnell-jousitus, jossa tiheään asetetut jouset on kiinnitetty toisiinsa. Jousituksen ansiosta nukkujan paino jakautuu sängyssä tasaisesti. Bonnell-jousitus luo sänkyyn tukevan perustan.

Joustinpatja
Joustinpatjassa on 7-vyöhykkeinen pussijousitus. Pussijousituksessa kaikki jouset on asennettu omiin pusseihinsa, jotka liikkuvat ja myötäilevät vartalon liikkeitä toisistaan riippumatta. Tällä tavoin patja antaa vartalolle parhaan mahdollisen tuen.

Valitse sijauspatja
Sijauspatja lateksilla: Tämän sijauspatjan sisus on lateksia, joka on hyvin elastista. Hyvän jouston ja palautuvuuden ansiosta lateksi myötäilee vartalon muotoja antaen sille erinomaista tukea.

Sijauspatja memory-vaahdolla: Tämän sijauspatjan sisus on memoryvaahtoa, jolla on samanlaisia ominaisuuksia kuin lateksilla. Memory-vaahto myötäilee vartaloa mukautuen sen muotoihin lämmön vaikutuksesta. Tästä syystä memory-vaahto tukee erityisen hyvin vartalon ongelmakohtia, kuten niskaa, lantiota ja hartioita.

Celine sarja
Celine on erittäin laadukkaiden ja näyttävien jenkkisänkyjen ja niihin sopivien nappitopattujen sängynpäätyjen sarja. Tuotteet on verhoiltu ylellisellä samettikankaalla, jota on saatavana useissa väreissä. Celine sängyllä saat makuuhuoneen sisustukseen uutta, ylellistä ilmettä.

Tuotemerkki

Drömvik
Drömvik

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00