Select No 1 Jenkkisänky 120x200

Tummanharmaa

-36%
Tuotenumero: 661408
Tee valinta
Vaaleanharmaa
+ 0,00
Vaaleanharmaa
Tummanharmaa
+ 0,00
Tummanharmaa
Valitse värin nimi
Valitse oheistuotteet
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys120 cm
Pituus200 cm
Korkeus61 cm
Sokkelin/jalan korkeus15 cm
Runkopatjan korkeus13 cm
Vuodekoko120x200 cm
Runkopatjan korkeus17
Materiaali
JalkaMustat jalat
Yleistä
TuotemerkkiDrömvik
MukavuusPlus
SarjaSelect No 1
Värin nimiTummanharmaa
Väri
JalatMusta
KovuusasteMedium
SängynpäätyIlman sängynpäätyä
Joustinpatjan jousitusPussijousitus
Runkopatjan jousitusPuurunko
LaatuPerus
Kankaan nimiBella 2
Takuu10 vuotta

Tuotetiedot

Select on kuuden taitavasti rakennetun jenkkisängyn sarja, josta löytyy myös oheistuotteet kuten sängynpäädyt, jalat ja niskatyynyt. Select No 1 Jenkkisänky on vankkarakenteinen ja se on verhoiltu tyylikkäällä verhoilukankaalla ja varustettu mukavalla sijauspatjalla.

Sängyn pohja on vakaa ja se koostuu puurungosta. Joustinpatjassa on pussijousitus. Sijauspatja on valmistettu profiloidusta vaahtomuovista ja siinä on stretch-kankainen päällinen. Profiloidun vaahtomuovin ansiosta sijauspatja on hengittävä ja se tarjoaa täydellisen tuen vartalolle. Select No 1 on saatavana kahdessa eri värissä, jotka ovat harmaa ja tummanharmaa. Sängyn mukana toimitettavat jalat ovat mustaa puuta. Patjan kangasverhoilu on irrotettava ja pestävät 60° asteessa.Täydennä sänkyä siihen sopivalla sängynpäädyllä (ei sisälly toimitukseen).

SELECT SARJA
Select on kuuden taitavasti rakennetun jenkkisängyn sarja, josta löytyy myös oheistuotteet kuten sängynpäädyt, jalat ja niskatyynyt. Select jenkkisängyt ovat lajiteltu No 1:stä No 6:n. Lajittelu perustuu sänkyjen rakenteeseen ja materiaaliin. Esimerkiksi Select No 1 on sänky standardikovuudella ja se on saatavana kahdessa värissä, settiin kuuluvalla sijauspatjalla ja tyylikkäillä jaloilla. Select No 6 on vaihtoehdoista ylellisin ja varustettu rakenteella, joka kilpailee sänkymarkkinoiden parhaimpien vaihtoehtojen kanssa. Select No 6 sänkyyn voit valita värin neljästä vaihtoehdosta, sijauspatjan kolmesta ja jalat kuudesta vaihtoehdosta. Select sarja tarjoaa laajan valikoiman laatusänkyjä ja niihin sopivia oheistuotteita, joiden avulla on helpompaa löytää juuri omaan mieltykykseesi sopiva vaihtoehto ulkonäön ja mukavuuden suhteen.

MINKÄLAINEN SÄNKY SOPII SINULLE?
Select No 1 Jenkkisänky on vakaa sänky tyylikkäällä verhoilukankaalla ja sijauspatjalla, joka takaa erinomaisen makuumukavuuden.

Select No 2 Jenkkisänky on laatusänky, jonka materiaalit ovat hengittäviä.

Select No 3 Jenkkisänky tuo rahoillesi vastinetta laadun ja mukavuuden suhteen. Tämä sänky sopii sinulle, joka arvostat laatua mutta et halua maksaa maltaita.

Select No 4 Jenkkisänky tarjoaa vaihtoehtoja, joista valita ulkomuodoltaan oman mieltymyksesi mukainen sänky.

Select No 5 Jenkkisänky on ylellinen sänky, jonka tarkoitus on tarjota täydellistä tukea vartalolle nukkuessa. Sängyn valintaan löytyy vaihtoehtoja, joilla voit vaikuttaa sen ulkonäköön ja rakenteeseen.

Select No 6 Jenkkisänky on uskomattoman ylellinen sänky parhaimmalla mahdollisella makuumukavuudella. Valintavaihtojen avulla voit muokata sängystä toiveidesi ja makusi mukaisen.

Tuotemerkki

Drömvik
Drömvik

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00