Venus Säätösänky 90 Vaaleanharmaa Celsius

Kova

Tuotenumero: 554207
Napsauta kuvaa suurentaaksesi
  Kvantitet
  1

  Tekniset tiedot

  Mitat
  Leveys90 cm
  Pituus200 cm
  Syvyys200 cm
  Vuodekoko90x200 cm
  Materiaali
  SijauspatjaCelsius 60mm
  Yleistä
  TuotemerkkiKinnabädden
  SarjaVenus
  Värin nimiVaaleanharmaa
  Väri
  KangasVaaleanharmaa
  KovuusasteKova
  SängynpäätyIlman sängynpäätyä

  Tuotetiedot

  Venus säätösänky on kaikkea muuta kuin tavallinen sänky! Erinomaisen makuumukavuuden lisäksi sängyssä on toimintoja, jotka takaavat sen, että voit nauttia olostasi. Säätösänky on erinomainen valinta sinulle, joka haluat syödä, lukea, katsoa televisiota tai surffata netissä sängyssä oleillen.

  Sängyn käännettävässä joustinpatjassa on 5-vyöhykkeinen pussijousitus, joka myötäilee hyvin vartalon muotoja. Patjan pää- ja jalkapäätyä saat säädettyä niin, että löydät itsellesi aina täydellisen asennon. Patjan asento on säädettävissä portaattomasti johdottomalla kaukosäätimellä. Halutessasi voit korottaa patjaa vain pään alta.

  Venus säätösänkyä valitessasi voit vaikuttaa sängyn ominaisuuksiin valitsemalla patjan jousituksen kovuudeksi joko medium tai kova. 180 cm leveän sängyn patjojen kovuudet voi valita molempien nukkujien oman mieltymyksen mukaan. Tällöin sänky rakentuu seuraavasti: 
  Kova/kova: 2 kpl 90 cm leveitä sänkyjä kovalla jousituksella
  Kova/medium: 1 kpl 90 cm leveä sänky kovalla jousituksella ja 1 kpl 90 cm leveä sänky medium jousituksella.
  Medium/medium: 2 kpl 90 cm leveitä sänkyjä medium jousituksella 

  Yksittäisissä sängyissä sängyn leveys on 90 cm ja patjan jousituksen kovuudeksi on valittavissa joko medium tai kova.

  Rakenne

  Sijauspatja - Celsius 60 mm:
  Vartaloa hyvin myötäilevän sijauspatjan sisus on 60 mm paksua Celsius-vaahtoa. Materiaalia kutsutaan myös nimellä memoryvaahto tai korkeaelastinen vaahto. Materiaali mukautuu vartalon lämmön mukaan, ja materiaalissa olevien aukkojen ansiosta materiaali on hengittävää. Hyvän mukautuvuutensa ansiosta materiaali poistaa paineen tunnetta vartalolla. Sijauspatjan irrotettava, tikattu päällinen on 100% polyesteriä. 

  Joustinpatja (valitse medium tai kova)
  Käännettävä, pussijousitettu patja, jonka kovuuden voit valita vaihtoehdoista medium ja kova. Joustinpatjassa on 5 vyöhykettä, jotka mukailevat vartaloa ergonomisesti säilyttäen selän oikean asennon jakaen vartalon painon tasaisesti. Tämä helpottaa painon tunnetta vartalossa ja parantaa näin unen laatua. Jousitus sisältää Cooltex-materiaalia, jolla on erinomainen hengittävyys ja homeenesto-ominaisuuksia. Patjanpäällisen pinta on käsitelty niin, että sijauspatja pysyy hyvin paikallaan.

  Säädettävä sälepohja
  Sängyn runko koostuu 20 cm korkeasta mäntyrungosta, jonka ansiosta sänky on vakaa. Säätöpohjassa on 42 sälettä, joista kuuden jousto on säädettävissä joko pehmeäksi tai kovaksi nukkujan mieltymysten mukaan. Sängyn energiaystävällistä Linak-moottoria säädetään langattomalla kaukosäätimellä. Voit halutessasi säätää sänkyä myös älypuhelimellasi tai iPadillä lataamalla laitteeseen applikaation, joka toimii moottorin bluetooth-yhteydellä. Moottorissa on sisäänrakennettu yövalo, jonka avulla asennon säätäminen onnistuu hyvin myös pimeässä.

  Toimitus sisältää seuraavat osat:

  • Sängynjalka Champagne 19 cm (4 kpl)
  • 90 cm leveä sänky kovalla jousituksella

  Tekniset tiedot

  • Väri: Harmaa
  • Materiaali: Puu (ruotsalainen mänty)
  • Verhoilukangas: Sänky on verhoiltu Ökotex-merkityllä, vaahtomuovilaminoidulla kankaalla. Ökotex-merkinnän saaneissa kankaissa ei ole käytetty materiaaleja, joissa on terveydelle vaarallisia kemikaaleja.
  • Mitta: 90x200 cm
  • Venus-sarjan sänkyjen rungolla ja jousilla on 25 vuoden takuu.
    

  Kinnabädden

  Kinnabäddenillä on yli 60 vuoden kokemus sänkyjen valmistuksessa. Kinnabäddenin sängyssä on aitoa skandinaavista makuumukavuutta, laadukkaita materiaaleja ja taidokasta käsityötä, joista on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin. Kinnabädden käyttää sänkyjen valmistuksessa perinteisiä sekä moderneja työtapoja. Kinnabädden on asettanut laatuvaatimuksensa tasolle, joka takaa parhaat mahdolliset unet pohjoismaisessa laatusängyssä!

  Tuotemerkki

  Kinnabädden

  Tarvitsetko apua?

  Soita meille 075 325 1500

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

  Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
   klo 10:00 - 15:00

  Muut ovat katsoneet myös

  -36%
  Varastotuote
  499,90 €
  Norm. hinta: 779,90 €
  Säästät: 280,00 €
  Valitse lukumäärä

  Suositellut tuotteet

  Lähetysaika
  149,90 €
  Valitse lukumäärä
  -14%
  Varastotuote
  499,90 €
  Norm. hinta: 579,00 €
  Säästät: 79,10 €
  Valitse lukumäärä

  Saman sarjan tuotteet

  Varastotuote
  499,00 €
  Valitse lukumäärä