Compact Kaappisänky Pysty 140x200

- Valkoinen

Tuotteesta
Kohokohdat

Kaappisänky on täydellinen ratkaisu silloin, kun haluat ottaa nukkumistilan nopeasti muuhun käyttöön. Asutko pienessä asunnossa tai onko sinulla huone, jota haluat käyttää päivällä johonkin muuhun, mutta haluat saada illalla sängyn esiin nopeasti ja helposti? Tai onko sinulla vierashuone, jota haluat käyttää myös työhuoneena niin, että sänky ei vie liikaa tilaa?

Compact Kaappisänky on käytännöllinen ja muotoilultaan tyylikäs huonekalu, joka vie lattiatilaa vain vaatekaapin, lipaston tai pienen pöydän verran, ja avautuu helposti mukavaksi ja laadukkaaksi sängyksi. Tukevarunkoisessa sängyssä on miellyttävä nukkua. Sänkyä on saatavana eri väreissä, kolmessa eri koossa: 90 cm, 120 cm ja 140 cm. Valitse joko vaaka- tai pystymalli.

Valitse patja: 

  • Compact Patja Basic – 10 cm paksu vaahtomuovisisuksinen patja on sekä mukava että vartaloa myötäilevä.
  • Compact Patja Lyx – 15 cm paksu pussijousitettu, vaahtomuovipäällysteinen patja myötäilee vartaloa ja vähentää painontunnetta kehossa. 

Huomioithan:

Sängyt tulee kiinnittää seinään, suoraan kiinteään materiaaliin, kuten puiseen seinärakenteeseen tai betoniin. Kaappisänkyä ei saa kiinnittää pelkkään kipsilevyyn tai vastaavaan. Seinäkiinnikkeet sisältyvät toimitukseen.

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Toimitus
Asiakaspalvelu
Tuotemerkki
46%
799
,
90
Säästät:670,00
Maksa osissa, alk.: 30,00/Kuukausi
7% lisäalennusta! Koodi:
3d 20h 49m 6s
Toimitetaan n. 5-10 arkipäivässä
Hintatakuu
10 vuoden takuu
Edullinen rahti
Ei sisällyPatja
Katso 3 vaihtoehtoa
Lisäosat
Oheistuotteet
Compact Patja Lyx 200x140x15
289
,
90
Sijauspatjansuoja
99
,
90
Sängyn tekstiilihoitoainesetti
99
,
90