Kinnabädden Venus Säätösänky 180 M Celsius 60 mm Pääty

Antrasiitti

Tuotenumero: 554160
Tee valinta
Antrasiitti+ 0,00 €
Beige Kinnabädden+ 0,00 €
Vaaleanharmaa+ 0,00 €
Musta Kinnabädden+ 0,00 €
Valitse kangas
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys180 cm
Pituus200 cm
Vuodekoko180x200 cm
Materiaali
SijauspatjaCelsius 60mm
Määrä
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)5
Yleistä
TuotemerkkiKinnabädden
SarjaKinnabädden Venus
Värin nimiAntrasiitti
Väri
KangasAntrasiitti
ToimintoSäädettävä
KovuusasteMedium/Medium
SängynpäätyRipustettava pääty
Joustinpatjan jousitusPussijousitus
HyllyPääty sisältyy
TyyppiSänkypakettiSäätösänky
LaatuLyx
Takuu25 vuotta, josta 5 vuotta moottorilla

Tuotetiedot

Venus säätösänky on kaikkea muuta kuin tavallinen sänky! Erinomaisen makuumukavuuden lisäksi sängyssä on toimintoja, jotka takaavat sen, että voit nauttia olostasi. Säätösänky on erinomainen valinta sinulle, joka haluat syödä, lukea, katsoa televisiota tai surffata netissä sängyssä oleillen.

Sängyn käännettävässä joustinpatjassa on 5-vyöhykkeinen pussijousitus, joka myötäilee hyvin vartalon muotoja. Patjan pää- ja jalkapäätyä saat säädettyä niin, että löydät itsellesi aina täydellisen asennon. Patjan asento on säädettävissä portaattomasti johdottomalla kaukosäätimellä. Halutessasi voit korottaa patjaa vain pään alta.

Sängyn jousituksen kovuuden voit valita vaihtoehdoista: medium tai kova. Myös sijauspatjavaihtoehtoja on useita. Venus säätösänkyä on saatavana vaaleanharmaana, beigenä, antrasiitinharmaana ja mustana.

Säädettävä sälepohja
Sängyn runko koostuu 20 cm korkeasta mäntyrungosta, jonka ansiosta sänky on vakaa. Säätöpohjassa on 42 sälettä, joista kuuden jousto on säädettävissä joko pehmeäksi tai kovaksi nukkujan mieltymysten mukaan. Sängyn energiaystävällistä Linak-moottoria säädetään langattomalla kaukosäätimellä. Voit halutessasi säätää sänkyä myös älypuhelimellasi tai iPadillä lataamalla laitteeseen applikaation, joka toimii moottorin bluetooth-yhteydellä. Moottorissa on sisäänrakennettu yövalo, jonka avulla asennon säätäminen onnistuu hyvin myös pimeässä.

Joustinpatja (vaihtoehtoina medium tai kova)
Käännettävä, pussijousitettu patja, jonka kovuuden voit valita vaihtoehdoista medium ja kova. Joustinpatjassa on 5 vyöhykettä, jotka mukailevat vartaloa ergonomisesti säilyttäen selän oikean asennon jakaen vartalon painon tasaisesti. Tämä helpottaa painon tunnetta vartalossa ja parantaa näin unen laatua. Jousitus sisältää Cooltex-materiaalia, jolla on erinomainen hengittävyys ja homeenesto-ominaisuuksia. Patjanpäällisen pinta on käsitelty niin, että sijauspatja pysyy hyvin paikallaan.  

Sijauspatja - Lateksi 60 mm:
8 cm paksun sijauspatjan sisus on 60 mm luonnonlateksia. Lateksi vähentää paineen tunnetta vartalolla ja johtaa lämpöä, joten sijauspatjan päällä on erittäin mukava ja viileä nukkua. Sijauspatjassa on tikattu 100% polyesterikangasta oleva vesipestävä päällinen, jonka alla on 300 g kosteutta kestävä vanutäyte. 

Sängynpääty ja niskatyynyt sisältyvät toimitukseen.

Rungolla ja jousituksella on 25 vuoden takuu, joka kattaa materiaalivirheet.

Kinnabädden
Kinnabäddenillä on yli 60 vuoden kokemus sänkyjen valmistuksessa. Kinnabäddenin sängyssä on aitoa skandinaavista makuumukavuutta, laadukkaita materiaaleja ja taidokasta käsityötä, joista on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin. Kinnabädden käyttää sänkyjen valmistuksessa perinteisiä sekä moderneja työtapoja. Kinnabädden on asettanut laatuvaatimuksensa tasolle, joka takaa parhaat mahdolliset unet pohjoismaisessa laatusängyssä!

Muista ostaa samalla sijauspatjansuoja, jolla pidennät sängyn käyttöikää!

Tuotemerkki

Kinnabädden

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00