Tyylikkäitä makuuhuoneen säilytyskalusteita Trademaxilta

87 kpl tuotetta
Kampanja
a5b6415c7acfc3dff3888e8876e6a843ff3793e4.jpg

Ihmiset viettävät elämästään noin kolmanneksen sängyssä ja makuuhuoneessa. Koska vietämme makuuhuoneessa niin paljon aikaa, on se eittämättä yksi kodin tärkeimpiä tiloja. Makuuhuoneesta kannattaakin siksi sisustaa miellyttävä ja rentouttava tila, johon on mukava tulla pitkän päivän jälkeen lepäämään. Rauhallisen ilmeen luomisessa ovat avuksi näppärät sisustusratkaisut ja säilytyskalusteet. Trademaxilta saat makuuhuoneeseesi toimivat säilytysratkaisut, jotka auttavat sinua pitämään makuuhuoneen siistinä ja viihtyisänä.

Fiksuja säilytysratkaisuja

Järkevät säilytysratkaisut ovat kaiken A ja O viihtyisän makuutilan luomisessa. Erilaisia ratkaisuja on olemassa lukuisia. Eräs toimiva ratkaisu on sängyn alle sijoitettavat sängynaluslaatikot, joilla saa sängyn alle jäävän tyhjän tilan järkevästi käyttöön. Voit valita myös säilytysarkun tai säilytystilallisen penkin, jolloin saat huoneeseen tyylikkään sisustuksellisen elementin lisäksi myös istuimen. Käytännöllistä ja näppärää. Lisää säilytystilaa tarjoaa myös erilaiset hyllylliset sängynpäädyt ja sänkyhyllyt. Hyllyä voit täydentää kauniilla säilytyskoreilla, jolloin kaikelle pienelle ja tärkeälle löytyy oma paikka. Tarvittaessa voit yhdistellä erilaisia ratkaisuja juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi!

 

Makuuhuoneen säilytystä joka tarpeeseen

Mieti alkuun millaista säilytystilaa makuuhuoneeseen kaipaat. Jos olet vailla lisätilaa ja haluat laittaa piiloon mahdollisimman paljon tavaraa, voisi sängyn alle sijoitettava vuodevaatelaatikko olla toimivin vaihtoehto. Valikoimissamme on paljon eri kokoisia sängynaluslaatikoita, joista voit helposti valita oman sänkysi alle sopivan vaihtoehdon. Jos taas haluat yhdistää sisustuksellisuuden ja näppärän säilytyksen, voisi säilytysarkku tai penkki olla oikea vaihtoehto sinulle. Pientavaroiden säilytykseen oivallinen ratkaisu voisi olla hyllyllinen sängynpääty, johon saa järjestykseen niin kirjat, silmälasit ja nenäliinat kuin valokuvatkin. Trademaxilta löydät kaikki tarvittavat säilytysratkaisut siistin ja viihtyisän makuuhuoneen luomiseen!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja