1127261(1).jpg
Kampanja

Sälepohja on sängyn pohja ja perusta. Se on oleellinen osa, jos olet hankkimassa sängynrunkoa. Sälepohjan täytyy olla tukeva ja kestävä, sillä se kannattelee nukkujan koko painoa. Hyvä ja laadukas sälepohja pidentää sängynrungon käyttöikää. Trademaxin valikoimasta löydät erimallisia ja eri materiaaleista valmistettuja sälepohjia. Valikoimamme sälepohjien kanssa voit käyttää joustinpatjaa, vaahtomuovipatjaa ja sijauspatjaa. Sälepohjat sopivat myös myymiimme sängynrunkoihin. Löydät verkkokaupastamme kaikki osat, mitä tarvitset unelmasänkysi rakentamiseen ja kokoamiseen.

Sälepohja - perusta hyvälle unelle

Mitä sänky olisi ilman pohjaa? Ilman tukevaa sälepohjaa sängynrunko olisi tosiaan nimensä mukaisesti vain pelkkä runko. Sälepohja pidentää sängyn käyttöikää kannattelemalla suurimman osan nukkujan painosta samalla antaen lisää makuumukavuutta. Sälepohjan läpi ilma pääsee kiertämään, joten mahdollinen kosteus haihtuu eikä pääse vahingoittamaan patjaa. Valikoimastamme löydät erikokoisia sälepohjia, valitse sinun sänkyysi sopiva vaihtoehto:

  • 80x200
  • 90x190
  • 90x200
  • 140x200
  • 160x200

 

Mitä huomioida sälepohjan valinnassa

Sälepohjan valitseminen saattaa tuntua hankalalta, sillä eri malleja ja materiaaleja on paljon. Haluamme, että löydät malliltaan, materiaaliltaan ja hinnaltaan juuri sinulle sopivan sälepohjan. Jotta valitsisit parhaan vaihtoehdon itsellesi, kannattaa sälepohjaa valitessa huomioida seuraavia asioita.

Koko

Jos sinulla on jo sängynrunko, johon olet hankkimassa pohjaa, määrää rungon koko sälepohjan koon. Jos sängynrungon leveys on 90 cm, valitse siinä tapauksessa myös sälepohjan leveydeksi 90 cm.

Malli ja materiaali

Useimmat sälepohjat on valmistettu puusta, joko kuusesta, koivusta tai männystä, Puu kestää hyvin painoa, joten se sopii erinomaisesti materiaaliksi luomaan tarpeeksi tukevan pohjan sängylle. Valikoimastamme löydät sälepohjat, joiden säleet on valmistettu joko koivusta tai männystä. Jos haluat sälepohjalta erityistä tukevuutta ja vakautta, suosittelemme valitsemaan valikoimastamme sälepohjan, jossa on metallirunko. Mitä leveämmästä sängystä on kyse, sitä tukevampi sälepohjan pitää olla.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja