Sängynpäädyt

822Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu

Nuku rauhallisesti ja herää levänneenä hyvin sisustetussa makuuhuoneessa. Tee makuuhuoneesi sisustuksesta yhtenäinen yksinkertaisilla asioilla! Sängynpääty ja siihen sopivat niskatyynyt tekevät makuuhuoneeseen rennon tunnelman ja korostavat sänkyäsi kauniisti. Sängynpääty ei ole ainoastaan  kaunis sisustuselementti vaan myös käytännöllinen selkänoja esimerkiksi kirjaa luettaessa.

Valitse erilaisten sängynpäätyjen valikoimasta omasi, meiltä Trademaxista löydät kaikenlaisia sängynpäätyjä tekstiiliverhoilluista paneloituihin malleihin! Takaamme, että löydät omaan tyyliisi ja makuuhuoneesi sopivan vaihtoehdon.

Hieno sängynpääty makuuhuoneeseesi

Tee makuuhuoneesi sisustuksesta yhtenäinen ja nosta sänkysi mukavuus uudelle tasolle. Oikean värisellä, mallisella ja oikeasta materiaalista valmistetulla sängynpäädyllä saat helposti muokattua makuuhuoneestasi ylellisen ja harmonisen lepopaikan.

Aseta pääsi niskatyynylle ja anna selkäsi levähtää sängynpäätyä vasten ja löydä täydellisen mukava asento esimerkiksi kirjan lukemiseen. Nauti makuuhuoneestasi kokonaisvaltaisesti ja tunne voimiesi palaavan sekä fyysisesti, että psyykkisesti. Trademax on koonnut laajan valikoiman erilaisia sängynpäätyjä, joista tiedämme löytyvän kotiisi sopivan vaihtoehdon. Valitse kangasverhoiltujen ja puisten mallien joukosta vaihtoehto, joka sopii sinulle parhaiten.

Vietä hetki valikoimaamme ja erilaisia värivaihtoehtoja tutkien löytääksesi ratkaisu, joka soveltuu parhaiten makuuhuoneeseesi. Tervetuloa!

Valinta
Toiminto
Tyyppi
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Sarja
Tyyli
Vuodekoko
Väri
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä