Select Sängynpääty 120 cm Nappitoppaus

Vaaleanharmaa

Tuotenumero: 661520
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys120 cm
Korkeus131 cm
Yleistä
SarjaSelect tillbehör
Värin nimiHarmaa
Väri
SängynpäätyTopattu Sängynpääty 120 cm
LaatuLyx
Kankaan nimiEllie 2

Tuotetiedot

Select Topattu sängynpääty on ylellinen tekstiiliverhoiltu pääty, jossa on näyttävä nappitoppaus. Se on yksi suosituimmista sängynpäädyistämme, eikä suotta! Näyttävä pääty nostaa jokaisen makuuhuoneen sisustuksen ilmeen aivan uudelle tasolle. Viimeistelemällä sängyn näyttävällä sängynpäädyllä, saat makuutilan ilmeestä kodikkaan ja kutsuvan.

Sängynpäätyä on saatavana usean kokoisena. Värivaihtoehtoja on neljä: vaaleanharmaa, tummanharmaa, beige ja sininen. Sängynpääty sopii Select jenkkisänkyihin No 3 -No 6.

SELECT SARJA
Select-sarja koostuu kuudesta vankkarakenteisesta jenkkisängystä sekä tyylikkäistä oheistuotteista kuten sängynpäädyistä, jaloista ja tyynyistä. Select jenkkisängyt on luokiteltu No 1:stä No 6:een. Luokittelu perustuu sängyn rakenteeseen sekä käytettyihin materiaaleihin. Esimerkiksi Select No 1 on sänky, jossa on standardimukavuus ja sitä on saatavana kahdessa eri värissä, siihen kuuluu sijauspatja sekä jalat. Select No 6 on luokitukseltaan korkein, sängyssä on ylellinen ja yksilöllinen rakenne, joka erottuu suurillakin sänkymarkkinoilla. Select No 6 -sänkyä on saatavana neljässä eri värissä, sijauspatjavaihtoehtoja on kolme ja jalkavaihtoehtoja kuusi. Select Sarja tarjoaa laajan valikoiman laatusänkyjä oheistuotteineen. Tämän ansiosta sinun on helppo löytää ulkonäöltään ja mukavuudeltaan juuri omien toiveidesi mukainen sänky.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00