Halifax Sängynrunko Queen Size

160x215 Valkoinen

Tuotenumero: 509347
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys160 cm
Pituus215 cm
Korkeus125 cm
Vuodekoko160x215 cm
Materiaali
MateriaaliMDFMassiivinen uunikuivattu mahonki
Yleistä
SarjaHalifax
Värin nimiValkoinen
Väri
TyyliMaalaishenkinen
TyyppiSängram

TuotetiedotNäytä oheistuotteet

Halifax on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Halifax sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Halifax-kalusteet ovat valkolakattuja. Halifax sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Halifax parisänky on kaunis huonekalu, joka tuo makuuhuoneeseen klassista tyyliä. Sängynpäädyissä on kauniita yksityiskohtia, jotka tuovat oman lisänsä kalusteeseen. Täydennä parisänkyä saman sarjan yöpöydillä luodaksesi makuuhuoneeseesi tyylikkään ja yhtenäisen sisustuksen. HUOM! Patja ei sisälly toimitukseen.

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. Puu on elävä materiaali, joka "liikkuu" ilmankosteuden mukaan. Puumateriaali voi siis kutistua tai laajeta hieman kosteusvaihteluiden mukaisesti.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00