Select No 1 Sänkypaketti 160x200

Vaaleanharmaa/Musta

Tuotenumero: 664016
Tee valinta
Vaaleanharmaa+ 0,00 €
Tummanharmaa+ 50,00 €
Valitse värin nimi
Valitse oheistuotteet
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys160 cm
Pituus200 cm
Vuodekoko160x200 cm
Materiaali
JalkaMustat jalat
Yleistä
SarjaSelect No 1
Värin nimiVaaleanharmaa
Väri
JalatMusta
KovuusasteMedium
SängynpäätySängynpääty Perus 160 cm
Joustinpatjan jousitusPussijousitus
Runkopatjan jousitusPuurunko
LaatuPerus
Kankaan nimiBella 1

Yksityiskohtaiset tiedot

1 kpl - Select No 1 Jenkkisänky 160x200
Harmaa
Mitat
Leveys160 cm
Pituus200 cm
Korkeus61 cm
Sokkelin/jalan korkeus15 cm
Runkopatjan korkeus13 cm
Vuodekoko160x200 cm
Runkopatjan korkeus17
Materiaali
JalkaMustat jalat
Yleistä
SarjaSelect No 1
Värin nimiVaaleanharmaa
Väri
JalatMusta
KovuusasteMedium
SängynpäätyIlman sängynpäätyä
Joustinpatjan jousitusPussijousitus
Runkopatjan jousitusPuurunko
LaatuPerus
Kankaan nimiBella 1
1 kpl - Select Sängynpääty Perus 160 cm
Harmaa
Mitat
Leveys160 cm
Korkeus115 cm
Yleistä
SarjaSelect tillbehör
Värin nimiHarmaa
Väri
SängynpäätySängynpääty Perus 160 cm
LaatuPerus
Kankaan nimiBella 1

TuotetiedotNäytä oheistuotteet

Select on sarja, joka koostuu kuudesta vankkarakenteisesta jenkkisängystä sekä tyylikkäistä oheistuotteista kuten sängynpäädyistä, jaloista ja tyynyistä. Select No 1 Jenkkisänky on vankkarakenteinen ja se on verhoiltu tyylikkäällä verhoilukankaalla ja varustettu mukavalla sijauspatjalla. Sänkypakettiin sisältyy lisäksi tyylikäs sängynpääty.

Sängyn pohja on vakaa ja se koostuu puurungosta. Joustinpatjassa on pussijousitus ja sijauspatja on varustettu profiloidulla vaahtomuovilla sekä stretch päällisellä. Profiloidun vaahtomuovin ansiosta sijauspatja on hengittävä ja se tarjoaa täydellisen tuen vartalolle. Select No 1 on saatavana kahdessa eri värissä, jotka ovat harmaa ja tummanharmaa. Patjan kangasverhoilu on irrotettava ja pestävä tarvittaessa 60° asteessa. Sängyn mukana toimitettavat jalat ovat mustaa puuta. Sänkypakettiin sisältyy sängynpääty.

>SELECT SARJA
Select on sarja, joka koostuu kuudesta vankkarakenteisesta jenkkisängystä sekä tyylikkäistä oheistuotteista kuten sängynpäädyistä, jaloista ja tyynyistä. Select jenkkisängyt on luokiteltu No 1:stä No 6:een. Luokittelu perustuu sängyn rakenteeseen sekä käytettyihin materiaaleihin. Esimerkiksi Select No 1 on sänky, jossa on standardimukavuus. Sitä on saatavana kahdessa eri värissä ja siihen kuuluu sijauspatja sekä jalat. Select No 6 on luokitukseltaan korkein, sängyssä on ylellinen ja yksilöllinen rakenne, joka erottuu suurillakin sänkymarkkinoilla. Select No 6 on saatavilla useassa värissä, valittavana on lisäksi kolme eri sijauspatjavaihtoehtoa sekä kuusi erilaista jalkavaihtoehtoa. Select Sarja tarjoaa laajan valikoiman laatusänkyjä oheistuotteineen, joista sinun on helppoa löytää sekä ulkoasun että mukavuuden suhteen juuri omiin toiveisiisi sopiva sänky.

MIKÄ SÄNKY SOPII SINULLE?
Select No 1 Jenkkisänky on vankka sänky tyylikkäällä kankaalla sekä erittäin mukavalla sijauspatjalla.

Select No 2 Jenkkisänky on laadukas sänky, jonka hengittävyys on erinomainen.

Select No 3 Jenkkisänky on erittäin kohtuuhintainen, laadukas ja mukava sänky. Tämä sänky sopii sinulle, joka arvostat hyvää laatua kohtuulliseen hintaan.

Select No 4 Jenkkisänky on täydellinen sinulle, joka haluat vaikuttaa valintoihin ja luoda omanlaisesi sängyn! Monilla eri vaihtoehdoilla saat luotua yksilöllisen, juuri sinulle sopivan sängyn.

Select No 5 Jenkkisänky on ylellinen sänky, jossa on hämmästyttävän edistyksellinen tuki koko keholle. Tämä sänky tarjoaa monia vaihtoehtoja niin ulkoasun kuin patjojen mukavuuden osalta.

Select No 6 Jenkkisänky on uskomattoman ylellinen sänky, jossa on paras mahdollinen mukavuus! Monet vaihtoehdot sekä oheistuotteet tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda sängyn juuri tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivaksi.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00

Oheistuotteet