Velluto Säilytyssänky 160x200 + jalkapääty

Harmaa

Tuotenumero: 656125
Kvantitet
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys160 cm
Pituus200 cm
Korkeus115 cm
Syvyys160 cm
Runkopatjan korkeus21 cm
Vuodekoko160x200 cm
Materiaali
MateriaaliSametti
Yleistä
SarjaVelluto
Värin nimiHarmaa
Väri
ToimintoSäilytys
UlkonäköSametti

Tuotetiedot

Velluto sänky vie sinut unen valtakuntaan. Anna unen kuljettaa sinut kuvankauniille kanaville, rentoudu viihtyisässä kahvilassa tai käy shoppailemassa kauniita vaatteita, ja herää virkeänä seuraavaan päivään. Uni saattaa jäädä sänkyyn, mutta tunnelman saat mukaasi tulevaan päivään! Tämä sänky ei ole tarkoitettu pelkästään nukkumiseen – sängyssä on ihanaa myös rentoutua! Siinä voi lukea kirjaa, ja viettää omaa aikaa televisiota katsellen! Upeaa sängynpäätyä vasten on mukava nojata. Pääty myös suojaa seinää likaantumiselta ja kulumiselta!    

Elegantissa Velluto sängyssä on käytännöllistä säilytystilaa. Sängyn kanssa samanvärinen sängynpääty on klassisen chesterfield-tyylinen päälllystettyine nappeineen. 40 cm korkean rungon oikealla puolella on kaksi säilytyslaatikkoa. Rungon päällä on 21 cm paksu bonnell-jousitettu patja. Päällimmäisenä on 5 cm paksu vaahtomuovinen sijauspatja.

Toimitukseen sisältyy sängynpääty sekä jalkapääty. Valikoimassamme on myös sänkypaketteja, joihin sisältyy pelkkä sängynpääty.

Luo makuuhuoneeseen italialainen tunnelma edullisella Velluto sängyllä. Sänky on kotisi tärkein huonekalu, joten valitse itsellesi sänky, joka antaa unellesi ylelliset siivet.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00

Muut ovat katsoneet myös

Suositellut tuotteet