Velluto Säilytyssänky 160x200 + jalkapääty

Harmaa

Tuotenumero: 656125
Napsauta kuvaa suurentaaksesi
  Kvantitet
  1

  Tuotetiedot

  Velluto sänky vie sinut unen valtakuntaan. Anna unen kuljettaa sinut kuvankauniille kanaville, rentoudu viihtyisässä kahvilassa tai käy shoppailemassa kauniita vaatteita, ja herää virkeänä seuraavaan päivään. Uni saattaa jäädä sänkyyn, mutta tunnelman saat mukaasi tulevaan päivään! Tämä sänky ei ole tarkoitettu pelkästään nukkumiseen – sängyssä on ihanaa myös rentoutua! Siinä voi lukea kirjaa, ja viettää omaa aikaa televisiota katsellen! Upeaa sängynpäätyä vasten on mukava nojata. Pääty myös suojaa seinää likaantumiselta ja kulumiselta!    

  Elegantissa Velluto sängyssä on käytännöllistä säilytystilaa. Sängyn kanssa samanvärinen sängynpääty on klassisen chesterfield-tyylinen päälllystettyine nappeineen. 40 cm korkean rungon oikealla puolella on kaksi säilytyslaatikkoa. Rungon päällä on 21 cm paksu bonnell-jousitettu patja. Päällimmäisenä on 5 cm paksu vaahtomuovinen sijauspatja.

  Toimitukseen sisältyy sängynpääty sekä jalkapääty. Valikoimassamme on myös sänkypaketteja, joihin sisältyy pelkkä sängynpääty.

  Luo makuuhuoneeseen italialainen tunnelma edullisella Velluto sängyllä. Sänky on kotisi tärkein huonekalu, joten valitse itsellesi sänky, joka antaa unellesi ylelliset siivet.

  Tekniset tiedot

  Yleistä
  Värin nimiHarmaa
  Väri
  ToimintoSäilytys
  Materiaali
  MateriaaliSametti
  Mitat
  Leveys160 cm
  Pituus200 cm
  Korkeus115 cm
  Syvyys160 cm
  Runkopatjan korkeus21 cm
  Vuodekoko160x200 cm

  Tarvitsetko apua?

  Soita meille 075 325 1500

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

  Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
   klo 10:00 - 15:00

  Muut ovat katsoneet myös

  Suositellut tuotteet