Kaappisänky

157 kpl tuotetta
657131(3).jpg
Kampanja

Trademaxilta löydät laajan valikoiman kaappisänkyjä eri kokoisina, värisinä ja tyylisinä. Kaappisänkyjä on niin pysty- kuin vaakamallisinakin, joten meiltä löydät varmasti mallin, joka sopii juuri sinun kotiisi. Kaappisänkymme ovat laadukkaita ja nukkumamukavuudeltaan erinomaisia. Tämän lisäksi sängyn saa säilytettyä siististi seinää vasten, jolloin siitä tulee tyylikäs osa kodin sisustusta. Trademaxilta löydät edulliset kaappisängyt!

Miksi pitäisi valita kaappisänky?

Kaappisänky on täydellinen ratkaisu tilaan, jota käytetään muuhun toimintaan kuin nukkumiseen, mutta mikä pitäisi saada muutettua helposti makuutilaksi. Ehkäpä asut hieman pienemmässä asunnossa, jossa haluaisit päiväaikaan olevan tilaa muullekin kuin sängylle. Sängyn pitäisi kuitenkin olla tarpeen tullen helposti otettavissa käyttöön. Vai onko sinulla mahdollisesti työhuone, jonka haluat silloin tällöin toimivan vierashuoneena? Siinä tapauksessa kaappisänky on juuri se mitä etsit!

Rakentaisitko kaappisänkysi itse?
Onko suunnitelmissasi rakentaa oma kaappisänky? Tehdä piirustukset, ostaa materiaalit ja nikkaroida kalusteestasi juuri sellainen, kun haluat? Totta kai se on mahdollista, mutta aikaa vievää ja vaativaa. Lisäksi on hyvin tärkeää, että kaappisänkysi on laadukas ja että sen vuoteessa on miellyttävä nukkua. Rakennusprojekti saattaa alkuun olla hauska, mutta muuttua myöhemmin vastenmieliseksi. Siksi olemmekin valinneet valikoimaamme valtavan määrän erilaisia, laadukkaita kaappisänkyjä, joista löydät varmasti omaan tyyliisi ja tarpeeseesi sopivan mallin. Miksi siis nähdä vaivaa oman kaappisängyn rakentamiseksi, kun voit tilata tyylikkään kalusteen Trademaxilta? Meiltä löydät sekä pysty- että vaakamalliset kaappisängyt kolmessa koossa (90 cm, 120 cm ja 140 cm). Tilaa oman kaappisänkysi nyt Trademaxilta!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja