Kampanjassa ​Sänky

3 460 kpl tuotetta
Kampanja
701266.jpg
Olisiko aika ostaa uusi sänky? Trademaxilla on sänkyjä kaikille nukkumistottumuksista riippumatta. Jotkut ovat yökyöpeleitä, jotkut nousevat aikaisin ja toiset taas nauttivat aamuisin sängyssä loikoilusta. Vietämme kolmanneksen elämästämme sängyssä. Joten riippumatta siitä, kuinka nukut tai millainen olet, ansaitset todella mukavan sängyn. Ja juuri niitä löydät täältä! Meiltä löydät edulliset sängyt joka makuun, sekä nukkujalle että kukkujalle. Kaikkea jenkkisängyistä säilytyssänkyihin ja vauvansänkyihin. Koko-, malli- ja värivaihtoehtoja on paljon!

Vartalollesi sopivat sängyt

Kuinka usein sänky pitäisi vaihtaa?

Yleisesti ottaen sänky kestää noin kymmenen vuotta, mikä tietysti riippuu sängyn ja sen komponenttien ja materiaalien laadusta, kuten rungon, pohjan ja patjan laadusta. Hyvään laatuun investoimalla tuotteen käyttöikää voidaan pidentää huomattavasti. Säännöllinen ja asianmukainen hoito on myös tärkeää. Esimerkiksi puolen vuoden välein joustin- ja sijauspatja kannattaa kääntää ylösalaisin ja niin että pää ja jalkapää vaihtavat paikkaa. Ajan myötä sijauspatja menettää parhaimman mukavuutensa, sillä se on osa joka altistuu suurimmalle kulutukselle. Siksi suosittelemme, että vaihdat sijauspatjan noin viiden vuoden välein.

Kuinka kauan sänky kestää?

Sänkysi kestävyys riippuu useista eri tekijöistä. Siihen vaikuttavat muun muassa laatu, käyttömäärä sekä nukkujan paino. Patja kannattaa vaihtaa 5-10 vuoden välein. Kääntelemällä patjaa säännöllisesti pidennät sänkysi käyttöikää.

Minkä levyisen sängyn ostan?

Sängyn koon valintaan vaikuttavat monet asiat, kuten se, kuinka monta henkilöä sängyssä nukkuu? Kuinka suuri sänky makuuhuoneeseen mahtuu? Normaalikokoisen henkilön sängyn mitat ovat yleensä 90x200 cm. Kahden henkilön sängyn tulisi olla kooltaan 160x200 cm tai 180x200 cm. Myös vartalon pituus vaikuttaa siihen, minkä kokoinen sänky kannattaa valita. Meillä on jopa 210 cm pitkiä sänkyjä. Sängyn tulisi olla sekä pään puolelta että jalkopäästä noin 10 cm nukkujaa pidempi.

Sänky sängynpäädyllä vai ilman?

Sängynpääty on pohjimmiltaan makuasia. Useimmat sänkytarvikkeet täyttävät jonkinlaisen tehtävän. Sänky saattaa tuntua hyvältä ja näyttää tyylikkäältä ilman sängynpäätyäkin, mutta pääty suojaa seinää likaantumiselta ja tahroilta.

Mikä sänky kannattaa valita?

Sängyn ostaminen on iso päätös, eikä sitä kannata tehdä hetken mielijohteesta. Ergonomisen makuuasennon saavuttamiseksi on tärkeää valita vartalotyypille sopiva sänky. Liian kova tai pehmeä sänky voi saada kehosi kuormittumaan kehoasi väärin etkä silloin nuku mukavasti. Paino, pituus ja nukkuma-asento ovat ratkaisevia tekijöitä, jotka kannattaa huomioida sänky valittaessa. Mitä enemmän painat, sitä kiinteämpi sänky sinun kannattaa valita. Mitä kevyempi olet, sitä pehmeämpi sänky sinun tulee valita saadaksesi optimaalisen mukavuuden. Jos nukut suurimman osan yöstä selälläsi, suosittelemme hieman pehmeämpää patjaa, jotta pää ja niska voivat levätä mukavasti oikeassa asennossa. Jos taas pidät vatsallaan makaamisesta, suosittelemme kiinteämpää patjaa, jotta niskasi, selkäsi ja lantiosi ei rasitu.

Trademaxilta löydät erilaisia sänkyjä. Valikoimassamme on kerrossängyt, kaappisängyt, parivuoteet, juniorisängyt ja paljon muuta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Valaistus
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja