categoryTopBlock

Sohvat - 2-4- hengen istuttavina

1 457kpl tuotteita
Sohvat
Kampanja

Sohva on paikka rentoutumiselle ja seurustelemiselle. Sille istahdat pitkän työpäivän tai rankan treenin jälkeen lepäämään ja odottamaan voimiesi palaamista. Löydä paras paikka rentoutumiselle olohuoneeseesi!

Trademax on koonnut laajan valikoiman edullisia 2-, 3- ja 4-hengen istuttavia sohvia, jotka soveltuvat joka kodin sisustukseen. Valikoimastamme löydät klassisia ja moderneja sohvia eri kokoisina. Mittaa, minkä kokoinen sohva sopii olohuoneeseesi ja anna mielikuvituksen laukata!

Isoja & pieniä sohvia koko perheelle

Sisustustaminen on täydellisen ja itsellesi sopivan kokonaisuuden löytämistä kodin huonekalujen ja ympäristön suhteen. Olohuoneen sisustuksessa on sohva luonnollisesti usein pääosassa. Luo avullamme olohuoneeseesi ympäristö, jossa voit sekä levätä, että viihdyttää vieraitasi.

Istahda sohvalle ja asettele tyynyt tueksesi tai oikaise itsesi kunnolla. Määrittele sohvasi koko sille asettamiesi toivomusten ja varaamasi tilan mukaan. Me Trademaxilla olemme koonneet laajan valikoiman olohuoneen kalusteita eri käyttötarkoituksiin, jotta sinulla olisi valinnanvaraa ja mahdollisuus suunnitella kotiisi toimiva ja innovatiivinen sisustus.

Yhdistele vapaasti 2-, 3- tai 4-istuttavia sohvia, joita on mahdollista sijoittaa monella tavalla tilan ja sisustuksen mukaan. Vietä hetki tutustuen verkkokauppatarjontaamme ja löydä omiin käyttötarkoituksiisi soveltuva sohva. Tervetuloa!

Tiesithän, että sohvillamme on 10 vuoden takuu? Lue lisää ehdoistamme.