Sohvat

Tuotteet 2188
Kampanja
Lajittelu
  • Kampanja: Kampanja

Rentoudu pitkän työpäivän jälkeen hyvän elokuvan tai televisio-ohjelman ääressä. Sohva on paikka, jossa lepäät, rentoudut ja tunnet kuinka voimasi palaavat hiljalleen.

Meiltä Trademaxilta löydät suuren valikoiman klassisia ja moderneja sohvia eri kokoisina ja tyylisinä. Valitse väri ja materiaali, joka soveltuu olohuoneesi sisustukseen ja istahda nauttimaan! Valikoimastamme löytyy useita erilaisia sohvia, joista tiedämme löytyvän sopiva useimpiin koteihin. Etsi omasi ja hanki sohva suoraan kotiovellesi toimitettuna!

Sohvia jokaiseen olohuoneeseen

Hyvännäköisen ja rennon sisustuksen luominen ei aina ole helppoa. Suunnittelun tarkoituksena on luoda parhain mahdollinen ympäristö perheesi elämään.

Trademax auttaa sinua löytämään sohvan, joka on sopiva olohuoneeseesi ja luo samalla sinne rentouttavan ympäristön. Olemme valinneet tarjottavaksemme kaikkea vuodesohvista ja niihin sopivista raheista divaanisohviin ja klassisiin Howard sohviin, jotta voisit löytää tarvitsemasi sisustustuotteet omaan kotiisi. Valitse useiden mallien, kokojen, kuvioiden ja materiaalien joukosta.

Vietä hetki valikoimaamme tutustuen tai anna henkilökuntamme auttaa sinua valinnassasi! Tervetuloa!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Hinta (1)
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja