Meiltä löydät omaan kotiisi sopivan divaanisohvan

468 kpl tuotetta
897006.jpg
Kampanja

Divaanisohvalla Iepuutat itseäsi pitkän työpäivän jälkeen tai vietät vapaapäivää rentoutuen. Sohva on paikka olohuoneessasi, jossa lepäät ja keräät voimiasi.

Meiltä Trademaxista löydät laajan valikoiman moderneja ja klassisia divaanisohvia eri kokoisina ja värisinä. Kysy rohkeasti jos mieltäsi askarruttaa jokin, haluamme löytää täydellisen divaanisohvan juuri sinulle.

Huonekalut toimitetaan suoraan kotiisi mahdollisimman lyhyellä toimitusajalla!

 

 

Mukava divaanisohva

Kotisi sisustuksen tulee olla yhtenäinen, siksi sohvasi tulee sulautua olohuoneesi muihin huonekaluihin ja tuoda mukava yleisvaikutelma sinulle ja vieraillesi. Autamme sinua luomaan olohuoneeseesi rentouttavan ja viihtyisän tunnelman huolimatta siitä, millä tyylillä se on sisustettu. Olemme koonneet laajan valikoiman eri kokoisia ja eri mallisia divaanisohvia, joiden joukosta tiedämme löytyvän kotiisi sopiva vaihtoehto.

Divaanisohvillamme on istumatilaa koko perheelle. Ne soveltuvat täydellisesti myös niille, jotka valtaavat mielellään koko sohvan. Howardsohva tuo harmonisuutta sisustukseen ja se sopii täydellisesti seurustelu- tai TV:n katselu huoneisiin. Odottamattomien vieraiden yllättäessä pystyt muuttamaan sohvasi nopeasti ja vaivattomasti myös varavuoteeksi.

Haluamme tarjota mukavia ja toimivia huonekaluja kotiisi. Vietä hetki tutkien divaanisohvavalikoimaamme ja löydä itseäsi miellyttävä vaihtoehto. Valitse eri mallisten, väristen, sävyisten ja kokoisten joukosta löytääksesi omaan olohuoneeseesi sopiva divaanisohva.

Tiesithän, että sohvillamme on 10 vuoden takuu? Lue lisää ehdoistamme.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Sijoitus
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja