Meiltä löydät omaan kotiisi sopivan divaanisohvan

594Tuotetta
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu

Divaanisohvalla Iepuutat itseäsi pitkän työpäivän jälkeen tai vietät vapaapäivää rentoutuen. Sohva on paikka olohuoneessasi, jossa lepäät ja keräät voimiasi.

Meiltä Trademaxista löydät laajan valikoiman moderneja ja klassisia divaanisohvia eri kokoisina ja värisinä. Kysy rohkeasti jos mieltäsi askarruttaa jokin, haluamme löytää täydellisen divaanisohvan juuri sinulle.

Huonekalut toimitetaan suoraan kotiisi mahdollisimman lyhyellä toimitusajalla!

 

 

Mukava divaanisohva

Kotisi sisustuksen tulee olla yhtenäinen, siksi sohvasi tulee sulautua olohuoneesi muihin huonekaluihin ja tuoda mukava yleisvaikutelma sinulle ja vieraillesi. Autamme sinua luomaan olohuoneeseesi rentouttavan ja viihtyisän tunnelman huolimatta siitä, millä tyylillä se on sisustettu. Olemme koonneet laajan valikoiman eri kokoisia ja eri mallisia divaanisohvia, joiden joukosta tiedämme löytyvän kotiisi sopiva vaihtoehto.

Divaanisohvillamme on istumatilaa koko perheelle. Ne soveltuvat täydellisesti myös niille, jotka valtaavat mielellään koko sohvan. Howardsohva tuo harmonisuutta sisustukseen ja se sopii täydellisesti seurustelu- tai TV:n katselu huoneisiin. Odottamattomien vieraiden yllättäessä pystyt muuttamaan sohvasi nopeasti ja vaivattomasti myös varavuoteeksi.

Haluamme tarjota mukavia ja toimivia huonekaluja kotiisi. Vietä hetki tutkien divaanisohvavalikoimaamme ja löydä itseäsi miellyttävä vaihtoehto. Valitse eri mallisten, väristen, sävyisten ja kokoisten joukosta löytääksesi omaan olohuoneeseesi sopiva divaanisohva.

Tiesithän, että sohvillamme on 10 vuoden takuu? Lue lisää ehdoistamme.

Valinta
Istumapaikkojen lukumäärä
Vuodekoko
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tuolien lukumäärä
Ulkonäkö
Tyyli
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toiminto
Sarja
Väri
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä