Copenhagen Divaanisohva Oikea Sametti

Sininen

Klikkaa AR-painiketta ja koesisusta kotiasi!
Tuotteesta
Kohokohdat

Copenhagen on trendikäs, muotokieleltään elegantti ja istuinmukavuudeltaan erinomainen sohva. Sohvan leveät käsinojat ja viistot jalat lisäävät sen persoonallisuutta. Reilu istuinsyvyys takaa mukavan ja rennon istuma-asennon. Sohvassa on kestävä puurunko.

  • Suoralinjainen muotoilu
  • Miellyttävä mukavuus
  • Pitkänomaiset, sohvakankaalla verhoillut irtotyynyt

Hoito-ohje Sametti
Sametti on näyttävä verhoilumateriaali, jota on helppo hoitaa ja pitää kunnossa. Kankaan sävy ja tummuusaste vaihtelevat sen mukaan, miten valo osuu kankaaseen ja sen nukkaan. Samettikankaan pinta tuntuu koskettaessa pehmeältä.

  • Imuroi irtopöly ja lika sametin pinnasta pehmeällä harjasuuttimella.
  • Sametin nukka saattaa painua käytössä, myös kankaan pintaa koskettamalla nukan suunta muuttuu. Voit halutessasi harjata nukkaa pehmeällä harjalla. Nukkaa voi käsitellä myös höyryllä, mutta tällöin on oltava erityisen varovainen, ettei liian kuuma höyry vahingoita kankaan pintaa.

Copenhagen on ajaton sohvasarja, jossa on skandinaavista ilmettä. Sarja tunnetaan minimalistisesta muotokielestään ja moderneista, hieman viistoista jaloista. Sarjasta löydät niin nojatuolit, jalkarahit sekä erilaiset sohvat. Materiaali- ja värivaihtoehtoja on useita. Copenhagen sarjan laajasta valikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi.

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Toimitus
Asiakaspalvelu
Tuotemerkki
Kampanja
1 049
,
90
Maksa osissa, alk.: 39,00/Kuukausi
7% lisäalennusta! Koodi:
3d 10h 38m 8s
Toimitetaan n. 5-10 arkipäivässä
Hintatakuu
10 vuoden takuu
Edullinen rahti
Kangas:Orelie 2
Linné 1
+ 0,00
Linné 4
+ 0,00
Orelie 2
+ 0,00
Orelie 3
+ 0,00
Orelie 6
+ 0,00