Memphis Kulmasohva Käännettävä Sekoitenahka

Musta

Tuotteesta
Kohokohdat

Memphis kulmasohva tuo olohuoneeseesi ilmavan ja avoimen tunnelman. Sohvalta löytyy tilaa useammallekin elokuvaillan vieraalle.

  • Tyylikäs ja ajaton tyyli.
  • Erinomainen mukavuus.
  • Täydennä sohvaa halutessasi jalkarahilla, jolle on mukava nostaa jalat.

Materiaali ja hoito-ohje
Sekoitenahka valmistetaan osittain kierrätetystä nahasta. Teollisen prosessin aikana nahkakuidut yhdistetään, värjätään ja käsitellään. Valmis materiaali näyttää, tuntuu ja tuoksuu aidolle nahalle, mutta on sitä edullisempaa sekä kestää likaa ja roiskeita paremmin. Jotta uudesta kalusteesta olisi iloa pitkäksi aikaa, suosittelemme sohva hoitoa seuraavilla tuotteilla:

  • Dye Guard estää muista tekstiileistä irtoavaa väriä tarttumasta verhoilun pintaan. Varsinkin vaaleat nahkamateriaalit ovat alttiita tahroille, jotka aiheutuvat esimerkiksi farkuista irtoavasta väristä.
  • Vinyylin ja keinonahan hoitoaine sekä puhdistaa että suojaa ja kosteuttaa keinomateriaaleja. Suosittelemme käyttöä tarpeen mukaan, kuitenkin noin 2-4 kertaa vuodessa.

Memphis sarja on yksi suosituista edullisten ja tyyliltään ajattomien sohvien sarja. Tyylikäs muotoilu ja uskomaton mukavuus ovat ominaista tämän sarjan tuotteille. Niillä teet olohuoneestasi hieman kauniimman ja mukavamman paikan oleilla. Sarjasta löydät toisiaan täydentävät sohvat, jalkarahit ja niskatuet. Memphis sarja kuuluu osana Scandinavian Choice tavaramerkkiin, joka tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, joissa on mukana tunnetta ja historiaa.

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Toimitus
Asiakaspalvelu
Tuotemerkki
Kampanja
1 349
,
90
Maksa osissa, alk.: 51,00/Kuukausi
7% lisäalennusta! Koodi:
4d 7h 42m 49s
Arvioidaan olevan varastossa jälleen 07.08.2020
Hintatakuu
10 vuoden takuu
Edullinen rahti
Värin nimi:Musta
Valkoinen
- 100,00
Musta
+ 0,00
Vaaleanharmaa
- 200,00
Tummanharmaa
- 150,00
Ilmainen kangasnäyte
Idalia 5
Värin nimi
Harmaa
Materiaali
100% polypropyleeni
Idalia 6
Värin nimi
Tummanharmaa
Materiaali
100% polypropyleeni
Oheistuotteet
Hoitoaine Vinyylille ja keinonahalle
14
,
90
Tekstiilisuoja ja puhdistusaine
39
,
90
Tekstiilisuoja-aine 500 ml
19
,
90