Noelia Moduulikulmasohva Käännettävä Sametti

Tummanvihreä

Tuotteesta
Yleistä

Noelia on sohvasarja, joka tarjoaa kaikkea, mitä etsit! Sarjasta löytyy erilaisia monikäyttöisiä moduulisohvia, nojatuoleja ja jalkaraheja. Kauniissa moduulikulmasohvassa on korkea käsinojat ja seitsemän suurta heittotyynytä.

Laadukas moduulisohva on verhoiltu upealla samettikankaalla. Sohvassa on napakat istuinpehmusteet, jotka pysyvät paikallaan ja tarjoavat mukavan tuen, josta useimmat pitävät. Sohvan runko ja sen nozag-jousitus tekevät istuimista istuinmukavuudeltaan melko kovat.

Pehmeä samettiverhoilu sopii moniin tilaisuuksiin ja tuo kotiisi eleganttia ilmettä. Korkeat käsinojat ja heittotyynyt ovat ilo silmälle ja takaavat loistavan istuinmukavuuden.

Noelia sarja
Noelia sarjaan kuuluu ajattomia sohvia, nojatuoleja ja jalkaraheja. Kalusteet ovat tyyliltään hyvin moderneja, monikäyttöisiä sekä muuntuvaisia, joten ne sopivat erinomaisesti useimpiin koteihin! Yhdistele moduuleja haluamallasi tavalla! Käytä keskimoduulia nojatuolina tai kokoa erilaisista moduuleista viihtyisä kulmasohva. Noelia moduuleita on saatavana tyylikkäällä pellavajäljitelmäkankaalla tai sametilla verhoiltuna. Valitse sinulle mieluisin väri useasta vaihtoehdosta!

Tekniset tiedot
Tuotetiedot
Toimitus
Asiakaspalvelu
Tuotemerkki
2 799
,
90
Maksa osissa, alk.: 104,00/Kuukausi
Toimitetaan n. 6-8 viikossa
Hintatakuu
10 vuoden takuu
Edullinen rahti
Oheistuotteet
Hoitoaine Vinyylille ja keinonahalle
14
,
90
Tekstiilisuoja ja puhdistusaine
39
,
90
Tekstiilisuoja-aine 500 ml
19
,
90