Noelia Päivävuode

- Pellavanharmaa

Tuotteesta
Yleistä

Noelia on sohvasarja, joka tarjoaa kaikkea, mitä etsit! Sarjasta löytyy erilaisia monikäyttöisiä moduulisohvia, nojatuoleja ja jalkaraheja. Noelia moduulinojatuoliin avopäädyllä kuuluu jalat sekä reilun kokoinen heittotyyny.

Laadukas moduulinojatuoli on verhoiltu trendikkäällä pellavaa jäljittelevällä huonekalukankaalla. Moduuleissa on napakat istuinpehmusteet, jotka pysyvät paikallaan ja tarjoavat mukavan tuen, josta useimmat pitävät. Kokonaisuuden runko ja sen nozag-jousitus tekevät istuimesta istuinmukavuudeltaan melko kovan.

Avopäätyinen nojatuoli koostuu kahdesta osasta: keskimoduulista ja jalkarahista. Loistavan istuinmukavuuden takaa toimitukseen sisältyvä heittotyyny. Tyylikäs pellavatyylinen verhoilu sopii moniin tilaisuuksiin ja tuo kotiisi eleganttia ilmettä.

Noelia sarja
Noelia sarjaan kuuluu ajattomia sohvia, nojatuoleja ja jalkaraheja. Kalusteet ovat tyyliltään hyvin moderneja, monikäyttöisiä sekä muuntuvaisia, joten ne sopivat erinomaisesti useimpiin koteihin! Yhdistele moduuleja haluamallasi tavalla! Käytä keskimoduulia nojatuolina tai kokoa erilaisista moduuleista viihtyisä kulmasohva. Noelia moduuleita on saatavana tyylikkäällä pellavajäljitelmäkankaalla tai sametilla verhoiltuna. Valitse sinulle mieluisin väri useasta vaihtoehdosta!

Tekniset tiedot
Tuotetiedot
Toimitus
Asiakaspalvelu
649
,
90
Maksa osissa, alk.: 25,00/Kuukausi
Toimitetaan n. 6-8 viikossa
Hintatakuu
10 vuoden takuu
Edullinen rahti
Oheistuotteet
Hoitoaine Vinyylille ja keinonahalle
14
,
90
Tekstiilisuoja ja puhdistusaine
39
,
90
Tekstiilisuoja-aine 500 ml
19
,
90